Et julekalender hit 

Photo by Ibbe

Et julekalender hit fra Frankrig

21 full size produkter (der kan være neglelak, læbestift, hårplejeprodukt, bodylotion, øjenskygge etc), og det er ikke junk og skidt. Det er herlige produkter. Jeg ved det, hvis den bare minder det mindste om sidste års udgave, for min veninde fik den af sin mand, og hun var stjernelykkelig, og synes alle 24 gaver var dejlige (hun er også ret nem at gøre glad – hvilket er et stort plus i min bog – en taknemmelig kvinde – og det hun ikke kunne bruge gav hun videre på sit arbejde – til stor glæde i juletiden)…

Den fås lige HER – og er der kun så længe lager haves. Skynd Jer. Giv den til datteren, konen, veninden, moren, tanten, naboen, naboerne (del den så i skiftes til at åbne hver 2. 3. eller 4. dag – alt efter hvor mange af dine søde naboer, I ser). Giv den til teenagerne i familien, pigerne, og lad dem åbne skiftevis pr. dag. Det giver spænding og hygge.

Jeg delte en 24-gavers-julekalender med to veninder sidste år. Det var et kæmpe hit. De bor tæt på mig, så de kom herhjem, hvor julekalenderen stod, og åbnede hver 3.dag. Ej, det var hyggeligt.

Julen nærmer sig, så det er ved at være tid til at få julekalenderen købt. Jeg synes, at det er smart, når de er forudlavede. Det er nemt, og det gør mange glade. Hver dag helt frem til jul vil du eller den, du beslutter dig for at give denne fine julekalender til, blive overrasket af herlige skønhedsgaver fra franske Yves Rocher. Gaverne er pakket så smukt ind i små gaveposer med datoer på.

Julekalenderen indeholder klemmer og snor til ophængning. Så skal der blot findes to stærke søm på en væg…

21 af 24 produkter er i full-size. Alle produkterne er i kategorien kundefavoritter. Der er tale om gode sager venner. Værdien af produkterne er på næsten 2000 kroner, og den kan købes for kr 599 incl porto – leveret med posten. BUM.

Er dette noget for Jer? Giv et pip, fortæl hvad I gør, når det handler om julekalendre? Er det yt hjemme hos Jer eller kører I også med julekalendre hjemme hos Jer?. Jeg synes, at det er hyggeligt at købe ind til julekalendre. Jeg elsker at give, men jeg elsker også at få julekalender. Jeg er så heldig at min hjerteveninde Dorte hvert år laver en til mig, og det gør min far og Tove også til både Jan og jeg. Vi elsker det. Hver søndag til morgenkaffen glider der lige en gave ned – altid med taknemmelighed og glæde…

#yvesrocher #julekalender #24pakker

yves_kalender_prod yves_kalender0041_ret

 

5 Comments
  1. Jeg æææælsker julen – sidder “vagt” ved pc’en, så jeg kan bestille Pixy nisser, når de “udkommer” 🙂 Og hjernen er i svingninger tidligt på efteråret, så jeg kan bestille hjem til at lave pakkekalendere til mine nære og kære 😉 Jeg er VILD med at gi’ og se overraskelsen i ansigterne 😉

    Glædelig forjul til dig og dine to drenge 😉 <3

  2. Så fik jeg bestilt to stk Ibber. En til mig selv og en til min datter. Tak for det. Din blog gør mig så glad.
    Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>