Exuviance klinikken alle taler om

 

Photo by Exuviance

Sponsoreret

Exuviance klinikken alle taler om

Det startede med, at een “fugl” pippede om stedet. Så hørte jeg det fra en anden. Så besluttede jeg mig for, at jeg ville derind med en veninde. Så skrev jeg et blogindlæg om Exuviance. Der var mange læsere, og den endte i Sverige – også. Så fik jeg en mail…

Det hele endte med, at jeg mod at skrive min ærlige mening om klinikken, HVIS JEG VAR TILFREDS, TILPAS og GODT BEHANDLET, fik en Exuviance De Luxe behandling gratis (værdi 580) – kun hvis jeg var tilfreds…

Idag i klinikken

Jeg blev mødt af den sødeste fyr, da jeg ankom “tag plads, Michelle vil være hos dig snarest. Tag for dig af vores lækkerier”. Der var kaffe, isvand med citron, chokolade og en god plads i en blød stol. Der var dejlig roligt i klinikken. Jeg faldt i snak med en ung kvinde, der kom der fast pga akne; “Exuviance har reddet mig og min hud, sammen med gode midler fra hudlægen, og kontinuerlig brug af Exuviance derhjemme – og behandlinger en gang om måneden”. Hendes hud var så flot, finporet og sund at se på. Bro fist til den unge pige – og Exuviance…

Michelle kom og hentede mig. Hun var sød, ekstremt professionel og meget nærværende. Hendes øjne var milde og nysgerrige. Ved hvert trin i behandlingen fortalte hun INDEN, hvad hun ville gøre. Det var så trygt og behageligt. Der var tyve minutters pause/no talk at all, da jeg fik massage af ansigt, hovedbund, nakke, decolleté, arme og hænder… HEAVEN siger jeg til jer. Hun var så dygtig til at tage fat UDEN at det gjorde ondt, var ubehageligt eller alt for lidt. Det var PERFEKT.

De luxe behandlingen

En klassisk, luksuriøs og afslappende behandling med AHA-peeling samt stimulerende massage. I denne behandling arbejder kosmetologen med at eksfoliere, tilføre fugt og næring til huden, forebygge forekomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering. Behandlingen inkluderer en specialmaske (se fotos) tilpasset efter huden samt øjenmaske. sidst, men ikke mindst formes brynene for at give øjnene et lille løft.

I behandlingen indgår; rengøring, AHA-peeling, dybderens, korrigering af bryn, massage af ansigt, hals, brystparti og skuldre, specialmaske, håndmassage, serum, dagcreme, plejende foundation.

Tid: Ca. 80 min
Prisen kr 580,-

Vil du derind igen?

Ja, det vil jeg. Tak til alle jer der fulgte med på Instastories. Det er fedt, at I blev inspireret til at ville tage derind. Yeah, jeg forstår jer godt. Hils fra Ib derinde. Ikke fordi jeg får noget ud af det – økonomisk, men hvor ville der booste mit feel-good-center i sjælen.

Jeg skal derind igen – sammen med en veninde i november. Jeg glæder mig helt vildt.

Hudforbedring og hudplejeoptimering

Jeg har ikke været hos en klinik til ansigtsbehandling i laaaang tid. Jeg trængte. Min hud trængte. Det er en god idé at opsøge en dygtig kosmetolog, og få et tjek på hudplejerutinen derhjemme – og få fif til, hvad vi kan gøre for at optimere vores hudpleje. Jeg fik gode fif af Michelle, der gjorde, at jeg købte mig det nyeste produkt fra Exuviance. Den ville optimere min kamp mod min overpigmentering udsatte steder i mit ansigt. Jeg fik råd om rutinerne udfra det jeg har herhjemme – og bruger hver dag. Jeg fik en brochure med, hvor Michelle krydsede af ved de produkter, vi havde snakket om. Så har jeg en ønskeseddel klar, til jul og fødselsdag.

Venligt skub

Hermed et venligt skub hen til kosmetologen. I kan vælge en Exuviance klinik nær jer, og bor I tæt på mig, vil jeg anbefale jer at tage toget til Nørreport, for lige derinde ligger Tornebuskgade 3/klinikken.

I ved, at jeg er stor fan af Exuviance af deres ekspertise. Brug den derude venner. Få vejledning og hjælp hos den nærmeste behandler og forhandler af Exuviance nær jer…

Læs mere om Exuviance på deres hjemmeside.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>