Få glød i regnvejr med Matas

Sommerglød fås i to nuancer LYS/MEDIUM eller MEDIUM/MØRK

Få glød i regnvejr med Matas

Reklame

Jeg har fået en god kulør denne sommer. Jeg er blevet lysebrun – med fregner og alt muligt…

Jeg elsker at have lidt kulør på min kødpølsefarvede hud. Jeg har snydt med bagsiden af hele mig. Jeg har haft selvbruner på ryg, baglår og “bagben” hele sommeren. For jeg er ikke sådan en “læg dig i solen og steg-type” – mere. Jeg er mere sådan en, der tusser rundt og nulrer blomster og hunde – og er i skyggen-type…

Den selvbruner jeg har været mest glad for i år – til dét formål – har været Matas’ SOMMERGLØD. Det er en bodylotion med lidt selvbruner i. Jeg har brugt LIGHT udgaven – og den har været så perfekt til mig. I forhold til en ALM SELVBRUNER, der ofte indeholder 7 til 10% DHA (dét der giver farven), så er de 2% DHA i Matas Sommerglød HELT SKØN til mig…

En veninde med “olivenfarvet medium/dark” hudtype har brugt den lidt mørkere tone – med stor succes.

KÆMPE ANBEFALING til at forlænge sommergløden, vi har fået denne sommer til MATAS SOMMERGLØD fra mig (og den er på tilbud lige nu!!!…

BRUGES KUN TIL KROPPEN – til ansigtet kører jeg FACEMIST – gerne den fra James Read...

Matas siger om produktet

Matas Sommerglød Bodylotion er en let lotion, der giver huden smuk glød og efterlader den gennemfugtet og velduftende.

Matas Sommerglød Bodylotion er ideel til at give kroppen en smuk og naturlig sommerglød helt uden hjælp fra solens skrappe stråler. Den er beriget med en lille mængde selvbruner (2 %), der gradvist tilfører din hud en naturlig gylden og solbrun glød. Den indeholder desuden plejende jojobaolie og glycerin, der beskytter og giver fugt til huden.

Anvendelse

Kan med fordel anvendes hver dag, så din hud bevarer en naturlig glød hele året. Påfør et jævnt lag og vask efterfølgende dine hænder. Lad cremen trænge helt ind i huden inden kontakt med tekstiler. Matas Sommerglød Bodylotion indeholder ikke solfilter og kan derfor ikke anvendes som solbeskyttelse.

Produktspecifikationer

  • En lille mængde selvbruner (2%) giver naturlig sommerglød
  • Glycerin giver fugt
  • Jojobaolie beskytter og giver fugt
  • Vegansk indhold (uden animalske ingredienser)
  • pH-værdi: Ca. 4,5
  • Produceret i Danmark
  • pris kr 59,95 for 400 ml (ofte på bud – og nu til 41,95)

AFSLUTTENDE fra Ibbe; den dufter dejligt – vi bliver ikke “gullige” – og den smitter ikke af på sengetøjet…

PRØV DEN – NUUUUU

Sommermøs fra Ibbe

Jeg elsker at være tilbage – jeg har savnet jer.

Har fået lidt glød og her fjoller jeg med kaffe i en fyldt kop – til renden…
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.