Fantastiske peel-pads fra Korea

Reklame

Fantastiske peel-pads fra Korea

Jeg er mest til F-beauty og I-beauty (Fransk og Islandsk beauty), hvis jeg kigger på mine brands i badeværelset. Jeg er også til D-beauty (dansk jo vel), men klart mest til fransk beauty. Jeg har testet en masse K-beauty, men er aldrig blevet forelsket – hverken i produkterne eller effekten – indtil nu…

Neogen

Det handler om det fine koreanske brand NEOGEN. Neogen’s produkter er innovative og virksomme, men samtidig er de skånsomme for huden. Alle produkterne er Cruelty free- og leaping bunny-certificeret.

Neogen er et mærke, der er meget populært i Korea. De formår at kombinere naturlige ingredienser med den nyeste hudpleje-teknologi og skaber miljøvenlige, funktionelle og “det-vi-vil-have-produkter”.

Dét produkt fra serien, som jeg er blevet så glad for er;

Neogen: Bio – Peel m. wine

Der er tale om en mild kemisk og fysisk peeling. I hver krukke er der 30 pads, der ligger i en “rødvinslage” der dufter af bær (ikke af rødvin). Lagen indeholder resveratrol (der bla er antiinflammatorisk), der afhjælper hyperpigmentering og fine linjer samt andre* hudgode ingredienser.
Peel-pads anvendes ved at sætte 2 fingre ind i lommen på selve “vatrondellen” og køre i små cirkelbevægelser med den lidt ru side rundt i hele ansigtet. Herefter vendes “vatrondellen” rundt og der gentages med den bløde side. Skylles af med lunkent vand og huden føles så behagelig, og får den fineste glød.

Tips og god viden

 • produktet koster kr 229 og bestilles hos Surisuri.dk
 • produktet er med parfume lign.stoffer (det skal I bare vide)
 • jeg kender IKKE ejeren af Surisuri.dk personligt, men hun tilbød mig at teste Neogen peel-pads, og jeg sagde ja tak, da jeg kunne lide, hvad jeg havde læst om produktet, men hvis jeg ikke kunne lide dem, havde jeg ALDRIG omtalt dem – punktum.
 • Der findes tre forskellige udgaver af peel-pads; lilla (WINE/resveratrol), gul (lemon) og grøn (grøn te, der også er testet og fundet god)
 • Kig rundt på hjemmesiden for andre gode brands
Neogen
Green tea, Lemon og Wine – 3 varianter – læs om dem ved at klikke på linket

Udbytte ved brug

 • mere glød
 • mere ensartet overflade
 • mindre porer
 • ren velvære
 • fantastisk følelse
 • ren hud
*blåbær, hindbær, glykolsyre, probiotika etc
1 Comment
 1. Jo tak lav endelig et indlæg om hvad Stina har testet af K-beauty. Det er en jungle at finde rundt i alle de produkter og lidt vejledning kan altid bruges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.