Fede neglelakker fra Nilens Jord og Mavala

Sponsoreret* (*udleveret ved en event og sendt til test)

Fede neglelakker fra Nilens Jord og Mavala

Jeg får ikke sendt så mange neglelakker mere. Tror ikke, at jeg legede nok med farverne på neglene. Måske kunne de ikke lide mine billeder – min stil. Det er okay. Heldigvis køber jeg selv nogle skønne neglelakker ind imellem, flest Kure Bazaar og Trust fund.

De her lakker fra Mavala og Nilens Jord har jeg fået sendt til test, og jeg har leget og vist jer farverne på Instastories.

Nilens jord efterår neglelakker 12 ml kr 99,95

Nilens Jord blærer sig lidt med de her fire nye farver. Jeg synes, at de er fede. Jeg har brugt den rustrøde (677) mest, og den giver mange fine kommentarer “flot lak, er den fra Essie eller Chanel?” – “nej, den er fra danske Nilens Jord”. SKØNT at svare på dén måde.

No 675 ROUGE pinkish – dyb – tæt

No 677 BURNT rustrød – tæt

No 674 LADY rød – vinterrød

No 676 RAVEN dyb lilla

Mavala farver 5 ml kr 41,95

Der er kommet 11 nye farver i Mavala’s mini color collection. Jeg har fået disse seks med posten. Jeg er så vild med Ginza, Minsk, Basel og Coral Day. Jeg har mange af de små Mavala lakker. Synes 5 ml passer så fint til mig. Får alligevel sjældent tømt en lak. Derfor er det en god måde at lege med nye farver på, at købe de små.

103 Cobalt blue – skrig coboltblå

283 Coral Bay – rødkoral

366 Glamour – perlemor

237 Basel – muldvarp

218 Minsk – grå

288 Ginza – støvet rosa med guldstøv

Mavala kan fås i Matas.

Hvad er forskellen?

Der er ingen prisforskel. De holder lige godt. Jeg kan tåle alle gode neglelakker, og såvel Nilens Jord’s som Mavala’s er gode neglelakker – for mig. Har I allergener?, så tjek for indholdstofferne på emballagen.

Pensel forskel er som I ser på fotoet. De er lige nemme at lege med.

Gå ud i butikkerne og find nye farver – om det bliver Mavala, Nilens Jord eller Essie – find nogle fede efterårsfarver og pynt jer <3

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>