Fem skønhedsprodukter der gør godt 

Reklame // Fem skønhedsprodukter der gør godt

I er de klogeste og sødeste læsere i Universet. Tak fordi I er her. Tak fordi I læser med og kommenterer på mine anbefalinger. Jeg værdsætter jeres ord og også jeres erfaringer.

Det er ligesom at have mange veninder og venner at sludre med at være blogger. Jeg har det sådan, at når jeg finder noget nyt, der er hamrende lækkert, så siger jeg det til mine veninder og venner, altså jer faktisk jo også så. Også udenfor bloggen er jeg sådan en der elsker at dele GODE TING, jeg finder i livet, med mange. Det falder mig helt naturligt. Derfor…

DE HER FEM

De her fem skønhedsprodukter må jeg bare dele med jer. De gør en forskel herhjemme, og måske de også kan gøre en forskel for jer…

  1. APOTEKETS 3-I-EEN- RENSESERVIETTER Der var to, der spurgte mig, om jeg havde fundet nogle gode parfumefrie renseservietter, der var godt våde. Det har jeg i dem fra Apoteket. De er milde og effektive. De er Svanemærket og har Astma- Allergi-mærket. De er store, og der er låg med, der tæt slutter efter brug. Introprisen er kr 39,95 (til og med 31/1). Indhold 25 stk – str 20×20 cm. APOTEKETS 3-I-EEN- RENSESERVIETTER fås HER
  2. COMFORT ZONE ESSENTIAL PEELING MASKE. Enzymmasker er der stadig nogen, der ikke ved, hvad er – og hvordan de bruges. Jeg vil anbefale jer, at starte med denne her fra Comfort Zone. Den er mild, plejende og resultatet er synligt. Den skal blot sidde på ren hud i 10 minutter. Enzymmasker er peeling uden korn. Kan fås online HER
  3. OSKIA RENAISSANCE MASK. Jeg har omtalt masken før, og jeg har lavet mange små Snapchat’s til jer, hvor jeg leger med den. Det er en godgørende maske for min hud og min sjæl. Den er nærmest magisk at arbejde med. Få fat i den. Den er fabelagtig.
  4. GREEN PEOPLE AGE DEFY+ ANSIGTSOLIE. I ved, at jeg er fru.Olie. Jeg kunne dyppe mit hoved ned i en spand med denne olie, så rar er den ved min hud. Hvis I har tør hud (og gammel ligesom min hud), så skal I prøve denne olie. Den gør simpelthen huden pænere, punktum. Husk også at bruge den på halsen med opadgående strøg. Ej men manner, jeg er fan. Den er på pumpe, og duften venner, åh og ah.
  5. APIVITA QUEEN BEE HOLISTIC AGE DEFENSE CREAM. Denne creme fik jeg i julegave af Kit. Hun ved lige hvad jeg kan lide. Hun ved, at jeg elsker Clarins-cremer og APIVITA-cremer. På apotekerne i Spanien har de APIVITA. Jeg forstår ikke, at vi ikke har APIVITA i DK. Nå, anyway, vil jeg bare opfordre jer til at kigge på APIVITA, når I rejser. For wauh det er lækkerier til fornuftige priser. Denne creme har slået mine andre vinter-cremer af pinden for tiden. Jeg nyder at bruge den hver morgen og aften som mit plejeprodukt.

Godt forår til jer kære venner. Må I få jer en helt vidunderlig torsdag og finde noget med farver i det spirende forår…

Ibbe

2 Comments
  1. Oskia masken har jeg købt – den er bare så lækker – tak for dit fantastiske råd 🙏🌹🌹

  2. Anette hvor er det fedt at høre – den er stadig min yndlings og din hud strålede forleden da jeg så dig – garanteret fordi du passer på din hud

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>