Ferie bøger sommeren 2014

Picture FERIEBØGER 2014

Der er jo altid: 
Paulo Coelho’s tre bedste “Alkymisten” “Elleve minutter” og “Heksen fra PortoBello”
Det er mustreads – synes jeg…

Khaled Hosseini’s nyeste “og bjergene gav genlyd” som jeg læste på Kreta sidste år, og græd mig igennem og nød hvert et ord i. MUST READ TOO.

Bente Maria Ostenfeld Rosenthal’s “Sjælehunger” – en bog alle med vægtproblemer SKAL læse og mærke og blive støttet af. Den bedste “bogstøtte” til et varigt vægttab – FORDI forfatteren deler ALT kan den ikke undgå at inspirere. Jeg skal have den med på vores ferie lige om snart. Jeg har læst den tre gange. Glæder mig til 4.omgang. For her taler vi om en forfatter med ord der kærtegner læserens hjerte og hjerne som meget få. Bente Maria Ostenfeld Rosenthal er vidunderlig. LÆS DEN.

Jonathan Safran Foer “Ekstremt højt og utrolig tæt på” er en af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst. Den kræver af læseren, og for mig var det en gave at modtage denne smukke historie.

Hurtig læste feriebøger:

Erlend Loe:
“Doppler” og “Status” , sarkasme og ord i disharmoni, love it – grinede højt flere gange

Naja Marie Aidt:
“Bavian” – fantastiske noveller, mørke, dybe, voldsomme og livskloge

Jay Nussbaum
“Kald mig Fishmael” – rørende, smuk og fin

Grove og gode krimier:
Sissel Jo Gazan “Svalens Graf” 

Lars Kepler’s fire bøger i krimi-serien om Joona Linna – den bedste er den sidste “Sandmanden” – tillader jeg mig at sige, selvom jeg ikke har læst 3’eren endnu. Sandmanden kan godt læses separat – uden forudgående læsning af de tre første.

Joakim Sander “Svømmeren” (læs anmeldelsen HER)

Jeg skal selv have følgende bøger med på ferie:

“Sjælehunger” af Bente Maria Ostenfeld Rosenthal
“Ildvidnet” af Lars Kepler
og en overraskelse, jeg endnu ikke har besluttet mig for …

Hvis i har nogle forslag til en 3.bog til min ferie på Djursland, så skriv det endelig her i kommentarfeltet.
TAK VENNER.

Håber i har fået lidt inspiration i denne post – og på Facebook henover sommeren med min små blogposts med boganbefalinger. I hvert fald har mange af jer skrevet søde hilsner fra sommerlandet omhandlende tak for dem. DET VAR SÅ LIDT…

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>