Filorga OIL-ABSOLUTE 6 i 1 olie-serum

Sendt til test

Filorga OIL-ABSOLUTE 6 i 1 olie-serum

Denne her olie-serum har jeg sådan glædet mig til at fortælle om. Den er skabt til hud, der er VOKSEN – og er både god på kombineret hud såvel som tør hud. Det kan lade sig gøre, da olien er så let som en serum men så rig som den fedeste olie, du kan byde huden.
Jeg har brugt den i to måneder, og den er drøj og min hud elsker den. Jeg har også masseret den ind i Jans hud, og (sammen med Pudderdåserne’s Niacinamid 10%) er Jans hud tydeligt pænere, virkelig tydeligt pænere, mere levende og finporet.

Olie-serum

Hvad er en olie-serum? Ja, det er såmænd så enkelt, som det lyder. Det er en både og – en serum og en olie. OIL-ABSOLUTE er en 6 i 1 olie-serum, der behandler huden optimalt. Kombinationen af fine olier giver øjeblikkelig næring og fornyet glød til huden. Cellefornyelsen stimuleres også, og optisk syner linjer langt mindre.
Huden får fasthed og øget volumen.
En styrket hudbarriere giver en mere modstandsdygtig hud.
Uensartet pigmentering minimeres betydeligt (har jeg set på egen hud).

Brug

Påfør 2-3 dråber på ren hud. Bruger I andet serum-produkt, skal det nederst og Oil-Absolute over (altid det tyndeste produkt nederst)

Pris kr 945 for 30 ml

Kan bla købes i Magasin

Filorga

Jeg er fan af Filorga. Filorga er ikke til dem, der er bange for dufte i cremer. Den er til os, der elsker effektive produkter, der ved, hvad de taler om. Filorga ved, hvad de taler om. De har fingeren på pulsen, og ved alt om hud og hud-forbedring. I kan læse om Filorga på deres hjemmeside. Der er altså nyttig viden for beauty-nørder, som dem vi er…

Oil-Absolute

Jeg vil anbefale den til de af jer herinde, der altid spørger mig om effektive olier, der er aktive og virkningsfulde. Så skal I købe Filorga’s Oil-Absolute. Det er en serum-olie, jeg gerne selv ville have brugt penge på, SÅ GOD ER DEN. Jeg har fået den sendt til test, men jeg ønsker mig en ny asap, da både Jan og jeg har “svømmet i den”. Jeg har også masseret med den, når veninder lige skulle have noget lækkert på, og gerne ville have lidt forkælelse, når de alligevel var i min sofa. “Ihh, Ib – den dufter vidunderlig – kan man få den som parfume?”. Det kan man ikke, men ALLE* Filorga’s dufter skønt. Filorga er fransk hudpleje, som vi danskere aldrig slipper igen. Hurra for Filorga i Danmark – forever…

Absolute-serien

Det er Filorga’s mest eksklusive serie med synlige resultater til følge. Min drøm er at prøve natcremen fra serien en dag. Jeg elsker øjencremen i serien, og den har jeg anbefalet jer før.

*alle = ingen øjenprodukter indeholder duftstoffer – og dermed slet ikke alle, der har duftstoffer, men de fleste har – og I ved, at dét er jeg vild med.

 

olie-serum fra Filorga

Sidst men ikke mindst (en nyhed til bryn og vipper)

OPTIM-EYES LASHES & BROWS giver næring og beskyttelse, samt øger væksten af øjenvipper og øjenbryn (som andre lign.produkter med peptider). OPTIM-EYES LASHES & BROWNS anvendes i 2 trin. Trin 1 er et serum, som stimulerer vækst. Trin 2 giver bryn og vipper pleje og volume samt fungerer som en vippe-primer.

Brug: Påføres morgen og aften. Trin 1 påføres ved vippe-og brynrødderne. Trin 2 påføres med børsten fra hårenes rod til spids. Brug IKKE med vippe extensions. Dog god at anvende som kur, når extensions fjernes. Kr 395 

PRØV DEN. Jeg har testet, og jeg synes, at den er rar. Den svier ikke. Hårene vokser ikke så hurtigt som med Revitalash/M2Beauté, men der er heller ikke de samme stoffer i. Den virker ved vedvarende brug, og plejer og forlænger. Jeg er fan.

Giver det mening??? Møs fra Ibbe

Pip retur med feedback eller spørgsmål. Tak venner.

øjen og vippe serum til kr 395
4 Comments
  1. Jeg har endnu ikke prøvet en olie som ikke fedter, så må da lige teste denne næste gang jeg kommer til KBH, da man desværre ikke kan finde så mange ting her ude på landet. Lyder spændende :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>