Fine lyserøde læber – lige til at kysse


Annonce

Feminine, fine og lyserøde læber  – lige til at kysse

Nye læbeprodukter – nye farver – fra hhv Sisley og Elizabeth Arden. I kender allerede Ardens. Den skrev jeg om tidligere, og I var vilde med dem – forståeligt. Sisley’s er nye – og findes i tre farver.

Jeg har taget lidt fotos af dem, jeg har modtaget – men der findes flere farver ude i butikkerne. Jeg har set på alle farverne, og jeg er forelsket i den røde nye fra Sisley.

Sisley Phyto-lip Delight

1 Nude   2 Pink  (3 Rød-ish og den fik jeg ikke tilsendt – og det er min favorit haha)
Det er læbepleje med let farve – og dejlig neutral smag. MUMS. Jeg har ikke set den i butikkerne endnu – men jeg har hørt de har den derude…
Phyto-Lip Delight plejer læberne med en blød gel-pomade-konsistens. Formlen med shea-, jojoba- og blommeolie samt ekstrakt af padina pavoniva gør den til et ægte SOS-produkt til læberne: den fugter, giver læberne fylde, plejer og beskytter. Den bløde applikator gør det nemt at påføre den helt præcist med et enkelt strøg og uden spejl. I love it.
Liquid lip Arden Ladylike (nude) og Gonepink (lyserød)

Beautiful Color Liquid Lip Gloss fra Arden (findes i 6 skønne farver)

De to viste farver er et udpluk af Arden’s BRONZE VIBES COLOR COLLECTION, som I kan se her;

Bronze Vibes Color Collection

Kysse læber

I ved, at jeg elsker røde læber – og I ved, jeg også elsker lyserøde, naturlige læber. De her produkter kan det der med det naturlige – og også plejende. Måske I har lyst til at prøve lidt naturlige farver til læberne  – nude – pink – lyserødt? I kan vælge at købe en læbepomade med glans, en Maybelline lipgloss eller I kan prøve THE LUXERY-WAY med enten Arden, Clarins, Lancôme eller Sisley. Whatever works for you – bare pas på læberne. Keep them happy and shiny <3

TIP:

Hvis solen tilsmiler os i DK igen – med sin magt og vælde – så HUSK ALTID solbeskyttelse til læberne. Jeg køber Matas’ solstift – og den bruger jeg UNDER alt mit læbehejs – HVER DAG – for ikke at beskadige mine læber. PRØV DET. Møs fra Ibbe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.