Fire der kan

 

Reklame

Fire der kan

  • Jurlique Rosewater balancing mist – deluxe edition
  • Pudderdåserne A-serum 2%
  • Embryolisse concealer beige
  • Manucurist GREEN neglelak i farven mushy

Jeg glemmer nogle gange at fortælle om nogle favoritter, der er kommet i løbet af lang tid. Det kan være pga sygdom (oftest), og det kan være jeg har talt meget om produkterne på Instagram. Men igår fik jeg en mail fra en følger, der IKKE har (og ikke vil have Instagram). Hun var en kende ked af at gå glip af en del tips (som hun udtrykte det). 

Derfor vil jeg bare lige kort fortælle om fire af de fantastiske, der IKKE kan undværes herhjemme… 

Beige

Lad os starte med den sidste

Det er en concealer fra Embryolisse, som jeg bruger under øjnene og på “spots” i hovedet, jeg vil dække. Den er bare genial. Supergod pris og så “gnatter” den ikke, og den DUPPES så flot ind på huden uden at krakelere. Prisen er kr 179 (den fåes i to farver beige og beige med pink undertoner). Jeg bruger den Beige mest, men har dem begge. Nogle med mørke render, der er trætte og grå at se på, vil ELSKE den med pink undertoner…

Neglelakken

Neglelakken er en serie af lakker, som jeg er blevet så glad for. Mushy er en farve, der er så pæn til de fleste. GREEN-serien af lakkerne fra Manucurist forhandles hos Matas ONLINE

Pudderdåserne

Der er kommet to A-vitamin-sager fra Pudderdåserne. Jeg har købt den ene og fået den anden tilsendt. Jeg kan bedst lide 2% (som jeg fik tilsendt). Retionol er bare guf for gammel hud – som min, så den kommer på hver aften (også på Jan the man engang imellem).

Tilsidst vil jeg bare lige vise jer den der Deluxe-edition af Jurliques Rosewater. Den er så smuk, og jeg ved, at nogle af jer allerede har købt den…

Ønsker jer alle en herlig dag, og tak for den fine mail Pernille. Jeg hører dig, og kære Jeanne, jeg hører også dig… (Jeanne vil gerne have billeder af de produkter, jeg bruger på Instagram om morgenen). Jeg skal nok haha

Knus fra Ibbe

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>