Fire fine lyserøde sager

Fire fine lyserøde sager

Vi tager den med uret. Kl tolv har vi en fantastisk dagcreme fra Clarins. En af min all time favoritter, Multi Active Jour. Det er den der reformulerede, jeg skrev om HER. Den er lyserød, lækker og fuld af fugt. Hvis I er mellem 20 og 30 år, så skal I prøve den. Bed om en prøve hos nærmeste Clarins-forhandler. Hvis I er yngre eller ældre, så bare bed om en prøve for at mærke kvalitets-fugtbombe uden lige… Se den HER

Kl tre finder I en håndcreme så fin fra The Body Shop. Det er den håndcreme (British Rose), man lige svinger ind over disken, fordi man lige skal have en gave med til veninden, mormoren, tanten eller haveentusiasten. Den koster kr 100, og er pragtfuld. Dufter af den mildeste rosenhave, og trænger hurtigt ind i huden – ja og tuden. Køb den – til Jer selv. I love it.

Kl seks er den fineste sart lyserøde neglelak fra The Body Shop. Den koster kr 80. Fås HER Den er så fin med blot et lag, men den er bedårende, feminin og flot med to lag.

Kl ni flashes den nyeste darling fra Pudderdåserne. Damh de piger har flair for kvalitet. Olien indeholder “hud-guf”, bla hybenkerneolie, reservatrol og havtorneolie. I kan læse mere om den HER. Konsistensen er let, ikke-fedtende og meget rar at arbejde med. Duften er neutral med hybenkerneduften i “trækvinden”. En virkelig god ansigtsolie til kr 195, god til især træt og tør hud. Ingen parfume tilsat.

Det var bare lige fire fine sager, jeg måtte dele med Jer.

Ha’ en dejlig weekend venner <3

#thebodyshopdanmark #pudderdåserne #clarins #saetherbeauty

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>