Fire helt særlige mascaraer

Sponsoreret*

Fire helt særlige mascara’er

Vi har snakket om det 100 gange; det er en smags sag hvilken mascara, der er god til en. Nogle foretrækker længde, andre fylde, andre begge dele og nogle har helt andre kriterier (vegansk, øko, eet brand only…) og så videre. Jeg køber de fleste af mine mascara’er, når jeg ser tilbud (Lancôme’s, Lauder’s, Clarins’ el.lign). De her fire mascaraer har jeg fået sendt til test* (uden foreudgående aftale om omtale). Alle fire er faldet i min smag, på hver deres måde. Den erfaring vil jeg dele med jer nu:

DIVADERME MASCARA DIVAFXII:

Divaderme’s nye mascara er fuld af olier og peptider, der plejer. Den er til dem, der ønsker en mascara, der giver et naturligt look. Den er naturlig og vegansk.  Rigtig god, hvis man ønsker at forene vippepleje med sin mascara. Indhold 9 ml kr 199. På mig smitter den lidt af på øjenlågene (de er lidt tunge – jvf snart 46 år). Den er dejlig at arbejde med og klumper ikke (heller ikke, når man bygger op og gerne vil have meget mascara på – dét er imponerende). Fås bla HER

GOSH LASH SCULPTING FIBRE MASCARA:

Hold da maule en raffineret dansk sag jeg pludselig så mig selv bruge. Av, den er skarp. Den kan I roligt prøve venner. Hamrende god mascara, der holder hele dagen uden at smitte af. Den sidder også ok i regnvejr. Også vegansk. Også plejende (med havtang). Kr 149 for 10 ml. En cylinderformet børste gør den nem at applicere. Tilsat fibre, så den netop giver mine lange vipper fylde. En skøn mascara, som jeg varmt anbefaler jer at prøve (hold øje med tilbud)… Fås bla i Matas og HER

ELIZABETH ARDEN LASTING IMPRESSION MASCARA:

Hashtag WAIT FOR IT – den kommer primo februar i år, og jeg spår endnu et Arden mascara hit. 8,5 ml koster kr 230 (mere om den i starten af næste måned – sammen med andre makeup nyheder fra Arden. Glæd jer…

MAC INSTACURL LASH:

Da jeg så emballagen fik jeg lyst til at spise en banan, røre ved noget der var krumt. Ej, jeg driller, sys’ bare, at denne emballage er så fed – og anderledes. Den kan noget, som er frækt og lækkert. Jeg ved da godt, at Lancôme’s også har det tvist HER, men denne her er på en eller anden måde federe. Ved et lille skru i toppen kan børsten blive buet, så man nemmere kan få et buk på vipperne. Jeg elsker sådan noget. Mascaraen holder til tårer (har testet på billeder af Blop, som en af Blop’s følgere fra New York havde lavet i anledningen af nytåret, fordi hun savnede ham så meget), og den holder i regnvejr. #Instacurl skal I bare gå efter venner. Det er en rigtig sej een. Kender I nogle unge, der går op i makeup?, vil sådan en i gave skabe bølger af kram til giveren… 11 ml kr 195. Kan købes HER online…

MIT UDGANGSPUNKT – MINE VIPPER:

De er lange (længere end dem, jeg er født med), da jeg bruger M2Beauté. De mangler tæthed, fylde. Nogle dage vil jeg have ganske lidt på, bare lige lidt farve, andre dage vil jeg ha’ fuld skraldebang. Jeg er meget udendørs i al slags vejr, så en mascara skal være regnfast (ikke vandfast nødvendigvis). Jeg gider ikke rette min makeup i løbet af dagen, og har jeg kommet min mascara på om morgenen, skal den sidde hele dagen.

SÆRLIGE:

Det var denne omgang med helt særlige mascaraer, som fangede mit øje i starten af 2017. Som altid elsker jeg jeres feedback, så skriv endelig til mig, når I begiver jer ud i beauty-junglen, hvis I vælger en af de her særlige fire…

#instacurl #playful #mascaraer #urban

#black #mac #elizabetharden

#goshcopenhagen #divaderme

1 Comment
  1. Hej til dig💖 jeg er jo normalt fan af mascara fra Nilens Jord men ved at min venindes datter er stor fan af Gosh og den mascara du har testet fra dem er jeg da nødt til at prøve 👍 tak for god læsning 👍 og god aften til jer 💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.