Fjolle efter egern – vol.2

“Ok, jeg skal nok være sød, men God damn hvor jeg er træt af berøring” Fjolle hahaha

Fjolle efter egern – vol.2

Vi kom fra dét med Fjolles “spa-dag”. Han er træt nu…

Imorges kørte vi ham til Maria hundefrisør, og idag valsede han glad ind, som om han helt havde glemt, hvad der ventede ham – en trimning. Det er ikke fordi han nogensinde har oplevet noget dårligt hos Maria – nogensinde, det er bare fordi, han i forvejen ikke er en “klisterhund”, så er det en kende træls at blive rørt ved – i tre timer…

Han blev bare så flot. Maria sagde, at han atter havde opført sig eksemplarisk. SÅ fedt at høre. Med det samme han er nede fra hendes trimmebord, logrer han og alt den berøring er glemt, og han synes, at Maria er rigtig flink. Skønt med korttidshukommelse – når man ønsker det. SÅDAN FJOLLE.

Maria in action.
Kuk Kuk på tur i Parken

Parken

Efter vores middagslur kørte vi en tur i Lindevangsparken, ham og jeg. Der var mange hunde, men Fjolle var bare kun til at gø og være lidt mut. Det er helt ok med mig. Vær som du har det skatte – jeg vil ikke lave dig om…

Massage

I aftes kom hundemassøren, der skulle gøre ham fri for spændinger. Han var ikke lige så villig som sidst hun havde sin magiske fingre i ham. Han orkede simpelthen ikke mere berøring og nus. Hun fik hans atlas knogle på plads – fik hans spændinger løsnet op med massage og laserstav, og da hun gik, hoppede han op til mig i sofaen – og der ligger han endnu. Tæt op af mig, men jeg har kun mine fødder tæt på ham. Han slipper for nus. Nok må være nok, tænker han (og jeg)…

Vær den du er – elsk den han er

Jeg elsker Fjolle. Jeg ville ønske, at han var en nusse hund, der elskede at kramme, klistre og blive nusset. Det gør han ikke. Han er faktisk lidt som en kat – min S(kat). Han bestemmer, hvornår det passer ham bedst at blive nusset. Han kommer til mig – eller Jan, når han vil nusses (mest mig).

Derfor elsker jeg at gå i Lindevangsparken. Så kan jeg møde søde hunde, der elsker nus og kys. Fjolle kan spotte efter egern, venner at gø af – hilse på – og jeg kan ae og nusse og kysse alle de (andreS) hunde, jeg vil…

En dejlig dag er slut. Vi krydrede den lige – os mennesker – med en lækker brunch i 8tallet hos et par venner, mens Fjolle var hos frisøren. Luksus-dag – luksus-spa – og alle går trætte og glade i seng – om lidt.

ZZZ

Natnat og tak fordi I læste med

Ibbe

 

2 Comments
  1. Åh så flot, Fjolle 🐶😍💙 Yods skal klippes i morgen, så har I begge sommerfrizz ✂️😎

Leave a Reply

Your email address will not be published.