Fjolle seks år

Fjolle seks år

– kan man fejre sin hund i en park?

Det var egentlig slet ikke Fjolle, der skulle fejres. Han var bare medløber som deltager ved en fejring af Ella (Corky), der havde to års jubilæum som 2000-Frederiksberg-borger.

Fjolle var dog så heldig, at en ven af Nanna og jeg, en ung knægt med den sødeste dansk-svenske gårdhund, (Wiggo) havde fået fortalt, at der var hundehygge i Parken. Han mødte op med den fineste pakke til Fjolle med to små kødben. Han huskede, at det er Fjolle’s fødselsdag idag. Mit hjerte smeltede. Så sød en knægt.

Alle hunde-vennerne var samlet i Parken, og Louise (Ella’s) ejer havde sørget for sodavand og snacks til de tobenede, og hun havde også sørget for godbidder til alle hundene til festen (med sponsorat af Rigtig Hundemad Frederiksberg, der gav en omgang lammelunger – wuhu).

“Og hør nu her, hvordan vi alle GØ’E vil”

Fjolle sang selv fødselsdagssang. Han er kendt for sin lyd. Han kan lide sin egen stemme, og da ingen ville istemme i en sang for ham, ja så gøede han sig igennem en masse leg og hygge med sine venner. Heldigvis var der kun hundevenner i Parken, så alle havde hjerterum og overskud til overload af lyd fra min lille seksårige skattefyr.

Der var så mange søde hunde. Jeg kan ikke huske alle sammen, men jeg husker at KRIDT, WOODY, CASHMIRE, ELLA, ZIVA, WALTER, WIGGO, FENJA, TJAVS OG FJOLLE var der.

Kirkeren

Da Fjolle havde vækket nok naboer i kvarteret (ved Parken) fra middagsluren, gik Nanna, Fjolle, Wiggo, Mads og jeg hjemad. Vi havde min scooter med. Når jeg kunne gå, så gik jeg. Så kørte de to andre bare på scooteren. Sejt GÅET. Vi trillede over på Kirkeren og de fire unge gik på egern-jagt, og jeg rullede bag ved dem og tænkte “mit liv er helt perfekt lige nu, og min hund bliver fejret på bedste vis”.

Det var sådan en smuk, køn og skøn tur ude i livet idag. Jeg er meget taknemmelig.

Solen skinner jo altid – faktisk

Det regnede hele morgenen. Jan sagde “det bliver regn hele dagen, det siger de alle steder”. Jeg tænkte, “okay, så”…

Da jeg stod op fra lur kl.halv to, var regnen holdt op, og solen buldrede bag nogle skyer for at komme frem. Tja, der må da være en morale gemt bag nogle skyer; måske er det bare, at man hellere må tro på det bedste, fremfor bare at tage til takke med det værste…

Hurra for Fjolle

Min elskede hund med det milde sind, det stille væsen og højlydte vokal, han blev fejret på bedste vis idag – i både regn og solskin. Han giver mig lyst til at komme ud HVER evig eneste dag lige meget hvordan jeg har det, og den gave elsker jeg ham for helt ind i alle mine celler. Han er en gave i mit liv, og hvis jeg bare har givet ham lidt igen idag, er jeg meget tryg, rolig og taknemmelig.

Seks år skattedreng, hjertelig tillykke fra Mutti Ibbe.

PS: Apropos regn og imorges, så vadede vi i drivende tung regn forbi vores fiskemand. YES, I tænkte det, og YES det skete i virkeligheden; det regnede med frikadeller. Heldige Fjolle, der ligesom jeg idag, lige blev mindet om det helt enkle i livet; at selv i regnvejr kan det regne med frikadeller og selv i solskin kan det regne med lammelunger…

3 Comments
  1. Stort tillykke med din voksne vuffer!
    Dejlig dag I havde i parken, så hyggeligt og gode billeder du viser:-)
    God weekend og forkælelse til hundene.

  2. Tillykke med din dejlige vovse Fjolle. Hunden er bestemt menneskets bedste ven, det ses tydeligt på dine skønne billeder. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.