Først var der Blop, så Fjolle – og de er her begge endnu

Charlotte healer og kommunikerer med Fjolle, der nød hendes nærvær og milde sind

Først var der Blop, så kom Fjolle – og de er her begge stadig

Det er ikke nyt for mig, at vi mennesker kan kommunikerer med dyr. Josephine og jeg havde engang Blop med til hundehealer. Da fandt vi ud af, at nogle er gode til at være kanaler for hundes tanker, så vi bedre kan forstå dem.

Her til aften har jeg haft en session herhjemme med Charlotte Roberg, der er Intuitiv Dyrekommunikatør. Wauh siger jeg bare. Der blive lys, og der blev lys…

Jeg glæder mig til at dele oplevelsen med Jer. Den skal lige bundfælde sig i kroppen (og sjælen) af mig. Jeg skal lige selv gå og mærke oplevelsen nogle dage. Jeg har optaget hele sessionen på min Ipad. Optagelsen vil jeg tage med mig til Kattegat, og deroppe (hvor både Blop og Fjolle var og er glade) vil jeg få ord på denne time.  En stund, jeg havde sammen med Charlotte Roberg, Blop og Fjolle.

Charlotte er uddannet på DTU, som maskiningeniør. Hvordan hun blev selvstændig og intuitiv dyrekommunikatør ved jeg ikke, men hvor er jeg glad for, at hun tog springet…

Blop og Fjolle har talt igennem hende i aften til mig, med mig. Ja, Blop talte fra “den anden side”, og han havde så meget klogt at fortælle, og så meget omsorg at give – fortsat. Fjolle fik sat så fint et ord på sig selv, “jeg er balancesøgende**”. Det er præcis dét ord, jeg altid har ledt efter, for at finde ro i den måde Fjolle er hund på. Han er ikke fan af ubalancer, og han vil helst undgå at møde dem.

Nu vil jeg i seng, og lur mig om ikke min gamle sjæleven, Blop, kommer forbi mine drømme, og lur mig om ikke også Fjolle hopper med og skaber en fed balance i min drøm…

WAUH, siger jeg bare. Jeg er taknemmelig.

Version 2
Foto af Helle Vendelbo Holm. På billedet ses Charlotte sammen med Frida. Frida bor på Dyrenes frie farm

**”Når han gør højt af andre hunde, fortæller han dig Heidi, det du allerede ved, at den ubalance hunden (og ejeren bag snorens ende) i møder bringer med sig – vil han væk fra, og det skal være nu” fortalte Charlotte, at Fjolle gerne ville forklare om hans højlydte gø-kultur. I GET IT!.

3 Comments
  1. <3 <3 <3 Det er ren KÆRLIGHED søde Heidi, DU er kærlighed og dine elskede Fjolle og Blop i hundehimlen er ren kærlighed. Hvor må det have været fantastisk at kommunikere med dine elskede hunde på den fantastiske måde. Lad det bundfælde sig og gem det i dit hjerte. Jeg vil elske at få Charlotte til at snakke med Tokke. Han er i øvrigt i Freddietown 🙂
    Knus <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.