Foråret 17 fra Vinylux og Creative Play

Sponsoreret*

Forårets lakfarver fra Vinylux og Creative Play

Nogle neglelakkollektioner skriver sig selv på bloggen, og de her to gør.

  1. Vinylux NEW WAVE og
  2. Creative Play PLAYLAND

kollektionerne er så unikke…

CND VINYLUX NEW WAVE

ALtså gul lak bliver aldrig mig. Jeg har for kødpølsefarvede fingre. Dog blev jeg ikke så bange for denne gule, hvis jeg tænkte på, at den er tænkt på som en “KLAR OG GLAD GUL”. Alle farver er klare og er tiltænkt en gang kreativitet, hvor de kan mikses og matches med streger og prikker og hva’ har vi (det sker ikke her hos den gamle – men andre er velkomne til at lege).

Farverne er; pink leggings, blue eyeshadow, jelly bracelet, banana clips og ecstacy.

Pris er kr 125 – (hold øje med tilbud – 2 for een og lign – det er dér, jeg køber mine)

CND Creative Play PLAYLAND COLLECTION

Ej se lige den lyserøde, den lyseblå og glimmersagerne – I love it. Creative Play er lakken, der holder 2-3 dage, og den kalder sig selv for 7 free – det kan vi leee’ tihi. Prisen er kr 79.

Farverne er; candycade, amuse-mint, aquaslide, carou-celery, hold-on-bright, cherry-goo-round, look-no-hands og bling toss.

Jeg kan ikke stå for dem. Jeg går i forårsmood, og må bare komme neglelak på – NU..

God weekend venner. I kan shoppe nye lakker hos Stylebox, i Magasin og Salling og hos CND-forhandlere i hele Danmark. De her nyheder er lige på vej ud i butikkerne – og jeg har fået nogle af dem tilsendt – derfor skriver jeg *sponsoreret øverst.

KYS HINANDEN.

FORÅRET ER PÅ VEJ. HEJ HEJ.

Ibbe

1 Comment
  1. Sikke fede farver (undtagen den gule 😆) bruger dagligt CND Vinylux 👍 Har faktisk ikke prøvet de nye CREATIVE play ..måske jeg skulle tage mig sammen 😁😁 bedste produkter ever 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.