Foråret på neglene

Kure Bazaar foråret 2019

Reklame

Med 90% naturlige ingredienser kan du være sikker på, at Kure Bazaar gør det fineste for dig og dine negle. I ved jeg er glad for lakken. I har set mig bruge den gennem mange år. Jeg tror, jeg har over tyve farver i serien…

Kure Bazaar er bla beriget med E vitamin fra solsikkeolie og bambusekstrakt, som er rig på silica og B-vitamin. Ingredienser, der styrker neglenes vitalitet og giver et både flot og holdbart resultat.

Jeg synes, at de er så dejlige at arbejde med, og jeg elsker, at de ikke stinker af kemi***…

Disse tre er sendt til test, og jeg køber lakkerne hos fine Greenskin på Gl.Kongevej (når jeg ellers kan være ude i livet)…

*** Formlen er op til 85% naturlig og er baseret på pulp af træ, hvede, bomuld, kartofler og majs.

I kan se mere om Kure Bazaar ved at Google løs og følge mig på Instagram ( @Ibbyheart ), når jeg leger med farverne, som jeg er vild med…

PS: Har I købt forårslakker? Allerede? Vælger I også de naturlige pink/brunlige eller er I til orange eller koral???

2 Comments
  1. Lækre farver, lige de farver jeg ville vælge. Dejligt at høre en anbefaling på et mærke jeg ikke kender og er mere naturlige end dem man normalt har fingrene i. 💅🏻🙌🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published.