Fransk naturlig hårpleje fra Yves Rocher

IMG_8658

Fransk naturlig hårpleje fra Yves Rocher

Jeg kan godt lide de to produkter. De dufter dejligt. De tynger ikke håret. De er bare, I ved, dagligdagsgode. Leave in combing cream er uden silikone, indeholder jojobaolie og sheasmør. Den har erstattet min balsamspray fra frisøren. Jeg trykker lidt ud i hånden og påfører efter vask og lige inden håret skal friseres igennem med min wetbrush. Den kaldes en balsamcreme, der ikke skal skylles ud. Den virker perfekt for mig. Elsker prisen, kr 59 for 200 ml. Ja tak. Især til en som mig, der ikke er vild med balsam i bruseren. Jeg er bedst til shampoo og så lidt balsam i spidserne, og så rense ud. Denne her kommer ikke i hovedbunden. Det kan jeg lide. Jeg har også brugt serum. Simpelthen oveni balsam. Nogle gange undlod jeg den ene frem for den anden, men mit hår har brug for næring og styrke.  30 ml serum med hibiscus peptider koster kr 65. Dejligt. Mange spørger efter nogle gode “hår-og negle-piller”. Da kan jeg da så sige; prøv de nye fra Yves Rocher. For de indeholder alt det jeg véd gør en forskel for håret (og neglene). Der er til en måned i pakken og kun en pille dagligt. Indeholder zink, B8, aminosyrer, ekstrakt af bambus, B12, kisel og selen. Varm anbefaling til de piller der, I say try them out, og se om de forebygger at du fælder som træerne i efteråret og neglene knækker som de små grene i stormene to come. Kr 129 for en pakke.

Alle tre produkter er online hos Yves Rocher nu HER, HER og HER.

#yvesrocher #hårpleje #neglepleje

 

3 Comments
 1. Har et helt afsnit i min beauty ønskeliste med hårpleje uden silikone, og bum, der røg leave in fra Yves rocher, grøn flaske med pumpe ind, så jeg husker den næste gang jeg skal ud efter leave in.
  Fik købt en lækker på wholefoods i usa, fra giovanni naturlig hårpleje, som jeg bruger nu, men den kan ikke fås herhjemme så når den er slut skal jeg ud efter en ny, det bliver bestemt YR!

 2. HI DEAR,

  VERY INTERESTING PRODUCTS FROM YVES ROCHER, ESPECIALLY LEAVE-IN BALSAM/LEAVE-IN COMBING CREAM ! I LOVE THIS BRAND…
  CAN YOU ADD HERE OR SEND ME PICTURE OF ITS INGREDIENT LIST PLEASE ?
  XXX
  SOPHIE

Leave a Reply

Your email address will not be published.