Fugt serum fra Pai

REKLAME Pai og mig

Det er bare en fed serie, Pai. Jeg har brugt denne serum op, og været kæmpefan. Den har fyldt mine fugtdepoter, og den har givet min hud den flotteste, glatte overflade. I kender Pai, som den der veganske serie, jeg tit har skrevet om. I kender måske den ikoniske olie??? Den er jeg også vild med.

Serien er god til sart hud (der kan tåle naturen!). Jeg har giver fugtserum i gave til en hundeven, der oplevede fuld succes og ro i en stresses hud med rødme. Det var denne serum…

Back To Life Hydration Serum

er særligt formuleret til sensitiv hud og hud med tendens til eksem. Denne serum tilfører huden fugt uden at irritere.

Efter påføring føles huden gennemfugtet og beroliget – virkelig mærkbart.
Ved regelmæssig brug vil tørre hudområder reduceres, huden vil føles mindre stram og se mere strålende ud. Det virker…


For at booste hudens evne til at bevare fugten er denne serum beriget med en blanding af tre australske bær, der er rige på antioxidanter, som styrker hudens naturlige fugtbarriere og beskytter mod fugttab. Indholder naturligvis også hyaluronsyre.

Denne serum koster kr 450 (og jeg har været heldig at få den første sendt til test og har derefter købt to online hos Matas – en mere til mig og en til gave)…

7 Comments
  1. Lækkert!!! Den tænker jeg kunne være god til mig. Tak. 😊 må i Matas og få en prøve eller findes den kun online?

    1. Der er også andre gode hvis man hellere vil ha uden duft eller lign – så spør du mig bare men find en prøve et sted og test den af

Leave a Reply

Your email address will not be published.