Går I rundt og bruger løs af strobing?


Går I rundt og strober løs?

Altså måske ved halvdelen af jer ikke hvad strobing er??? Mange ved det måske? Jeg har lært det på Instagram (haha). Altså fænomenet med at fremhæve ens bedste træk er jo ikke noget nyt. Det har jeg gjort siden halvfemserne med Tromborgs geniale mineralpudder til dét formål. Nu kaldes det for strobing.

Isadora har lavet fem fede produkter til formålet. Enten elsker man at highlighte med pudder, med stick eller med creme. Der er frit valg fra Isadora. Jeg har ikke et favoritprodukt af de fem. Det kommer an på humøret og lysten til at lege, hvilket af de fem, jeg vælger.

Strobing palette kr 199: Findes i to farver; Cool Glow (kolde undertoner) og Warm Glow (varme undertoner). Jeg er mest til de varme toner i sommertiden, og kommer til at bruge de kolde til vinter.

Strobing Fluid Highlighter kr 159: også to farver, kold og varm. Denne har jeg brugt (begge nuancer – mest igen den varme) til at blande i min alm. foundation/bb-creme. Det giver en smuk glød til huden, man bare lige kan ane.

Strobing Highlighting Stick kr 129 findes i en farve kaldet Champagne Glow. Denne her minder om de mange andre sticks, jeg har (Clinique, Nilens Jord etc). Den har en lidt lysere toning (end de to nævnte), og det er jeg vild med omkring øjnene.

At strobe/strobing skal altid være sjovt. Det skal give mening, at komme det på. Highlightere fremhæver vores bedste træk jo vel, men vi skal jo ikke gå rundt og ligne The Kardashians på vej til fotoshoot alle sammen vel. For strobing er smukt på billeder, men i virkeligheden skal vi altså passe på ikke at overgøre det. Punktum.

Jeg laver video til Facebook en af dagene, hvor jeg snakker lidt om, at jeg klart synes, at vi hellere skal være for meget end for lidt, men lige med strobing synes jeg, at vi skal være lige som vi synes er sjovt, men det skal altså ikke se sjovt ud med hvide glimmer streger i ansigtet og på næsen. Let’s make it naturel.

Isadora forhandles også i Frederiksbergs Centrets Matas nu, og sæføli’ i Magasin. Kig forbi deres produkter og se lige de gode priser og gode kvalitet.

Strobing-tips, der dur‘:

  • ha’ en god fugtbase på huden (primer og fugtighedscreme)
  • kom en foundation på, som giver dig velbehag, det skal føles godt
  • kom highlighter på kindben, næsebenet (ikke helt ned til spidsen), pande (midten), brynbene, lidt på nedre midte af hagen, på amorbuen og ved hjørnet af dine øjne (inde ved næsen)
  • husk at blende highlighteren godt ud – enten med dine fingre eller en god blending børste
  • kig dig selv i spejlet, hva’ ser du? hvis du ser en smuk kvinde, der har leget med highlighter og ikke overgjort det, skal du være stolt og glad.
  • nu kan du strobe – du er STROBINGMASTER nu
  • bag på alle strobing-produkterne er der en forbrugervenlig HOW TO STROBE-GUIDE

Lad os huske at makeup er en videnskab for de professionelle, et dybt seriøst hårdværk, men for vi andre, der bare gerne vil se bedst mulig ud med det vi nu har  og er født med, da skal makeup være rart og trygt. Jeg håber, jeg hjælper jer hen af den vej, (Tryg-i-leg-med-makeup-vejen) hvor der er godt at være…

5_molkan-se_
Modelfoto fra Isadora.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>