Gave med formål

Reklame

Gave med formål

Hvis I mangler Clarins produkter, så er det lige nu I kan shoppe dem i udvalgte Magasin’er og gøre en forskel (I kan også shoppe julegaver og bede om at de bliver plomberet til julegave…)

Siden 2011 har Clarins haft et samarbejde med den velgørende organisation FEED , der blev grundlagt i 2007 af Lauren Bush Lauren. I kan læse om organisationen på deres egen hjemmeside.

Ialt har Clarins & FEED serveret mere end 20 millioner måltider til skolebørn i udvalgte fattige lande (U-lande). De har set fuld effekt for deres arbejde derved, at børnene møder op i skolen, FORDI de er sikret et godt, solidt måltid mad – dén dag.

Et helt skoleår med daglige måltider kan forandre et barns liv, og det kan vi hjælpe med at gøre i denne uge i Magasin KgsNytorv, Magasin Odense, Magasin Lyngby og i Århus.

HVIS VI køber for hhv 450 eller derover

Når vi i denne uge shopper vores Clarins-produkter i Magasin, får vi enten en lille kosmetikpung med luksussamples eller en mulepose med FEED-logoet på. De er så søde (se billeder). På bagsiden af tasker og punge står der hhv 20 og 10. Tallene viser hvor mange måltider vores køb har genereret. Clarins giver 10 måltider til et barn (ved køb for 450) – og ved køb for 550 kr giver Clarins 20 måltider til børn.

Indholdet i de fine FEED-poser er luksussamples, som det ses på nederste foto. Prøverne kan varierer…

Jeg synes, det er en herlig måde at gøre en forskel på.

Clarins har altid været beauty from the heart – og har mange velgørende projekter i porteføljen. Det er bla en af grundene til, at Clarins for altid er mit hjerte-brand.

Opsøg Clarins-standene i Magasin – og få mere at vide. Der kører sådan en fin film ved standene denne uge, stop op – og tag et kig, når du kommer forbi. Det er så fint.

Kampagnen kører ugen ud.

Møs og god dag fra

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>