Glider dine piller nemt ned?

Reklame

Glider dine piller nemt ned?

Jeg har bare lige et tip til jer. Jeg mener virkelig, at det er vigtigt. Vi er nogle, der ikke bare kan synke hvad som helst – altså af størrelse i piller eks.vis. Jeg har aldrig haft problemer før, men snart 20 år med sclerose har gjort noget ved min synkefunktion. Det er bla derfor, at jeg er begyndt at TYGGE på vingummivitaminer etc. Så er der færre piller, jeg skal sluge…

Jan er så vild. Han får cirka 15 kapsler/piller hver morgen, og han kyler dem ned i halsen på een gang. Jeg tager også MANGE kosttilskud og naturpiller, men jeg tager en portion (som Jans) over mange små slurk og gange.

MIT RÅD

Gør jeg selv den tjeneste, at I KIGGER PÅ KAPSEL – eller PILLE-STØRRELSEN, inden I foretager et køb. Nogle firmaer er gode til at tage vellignende billeder, og er I inde i en fysisk butik, så kig igennem glasset hvis det er muligt – eller på bøtten kan der også nogle gange være størrelse angivet. FOR DET ER VIGTIGT, for at få en god oplevelse med dét at indtage noget, der skal “forsunde” vores kroppe…

EKSEMPEL: Jeg tager Magnesium hver dag. Det er et vigtigt mineral for mig – ja for alle. Jeg vil have den udgave med citrat i (citrat optages godt især hvis der ikke er meget mavesyre tilstede). Jeg tager lige nu Soleray’s, fordi jeg føler, at de er supergode for mig. Husker I også at tage Magnesium? Blandt andet bidrager magnesium til at vedligeholde normale knogler og tænder og til en god muskelfunktion. Magnesium bidrager også til at mindske træthed, til et normalt energistofskifte og til nervesystemets normale funktion. 

HVIS nu Soleray’s kapsler er for store at sluge for jer, så har Livol lige lavet nogle Magnesiumcitrat-piller, hvor pillerne er supernemme at sluge (og mindre end Solerays). De kan være gode bud, hvis I har bøvl med at sluge piller…

Grunden til, at jeg fortsætter med Soleray’s, er der er mere end blot B6 og Magnesiumcitrat i. Der er urter, og dem føler jeg, at jeg har stor gavn af.

Et tip mere; spørg hos forhandleren mht størrelser. De skal vide det. I skal bede en ekspedient I møder om vejledning. Det er derfor, at det godt kan betale sig at handle i butikker – endnu. Ellers så søg information hos bloggere eller producenten.

Nu skal I lige se mit foto af de to – så kan I se forskel og størrelsesforskel. Virker det? med en tyver???

Det er en 20 krone

Da

Da jeg var ansvarlig for helsen i Matas på Købmagergade, vidste jeg, hvordan alle piller i deres pilleglas, bøtter og æsker så ud. FOR DET VAR MIN OPGAVE, at kunne vejlede forbrugeren der kom til mig for hjælp. Sådan en service synes jeg I skal KRÆVE af jeres helse-sælgere. Det er det mindste – og hvis pillerne er for store, så skal I vide det – hvis I har synkebesvær.

Sælgeren skal også vide om pillerne/kapslerne er overfladebehandlede. Det har også noget med “synkeri“at gøre (en ubehandlet kalktablet kan være ret tør og træls, mens en overfaldebehandlet nemmere kan glide ned).

Dette ville jeg bare lige dele med jer – som information og INSPIRATION, til når I handler jeres kosttilskud og medicin.

Møs fra Ibbe

#synkebesvær #soleray #livol

2 Comments
  1. Jeg har lige bestilt den fra Soleray. Godt du tippede mig, og hvor har du ret Ibber. Vi skal kræve noget af fagpersonalet, hvor vi handler kosttilskud. Tak for et godt indlæg. Jytte

Leave a Reply

Your email address will not be published.