De gode teer fra Pukka, Perch’s og Caudalíe

Sponsoreret**

De gode teer fra Pukka, Perch’s og Caudalíe

Jeg er en både og; både kaffe og te. Jeg elsker god te. Jeg er ikke fan af Earl Grey. I det hele taget ikke fan af te, der smager af te, som dengang jeg var lille. Jeg kan godt lide grøn te, rød te, hvid te, Pukka te, urtete etc…

Jeg er ikke sort te fan – altid. Jeg kan lide enkelte gode sorte teer som feks GLYPTPTEKSBLANDING fra Perch’s.

Jeg vil lige tippe om nogle af mine te-favoritter, og fortælle om historien bag dem – til inspiration…

Fransk skønheds-te

Caudalie te blev jeg gjort afhængig af af en kvinde, der følger bloggen, der bor i Rom. What are the odds. Hun sendte mig nogle små breve med teen, og jeg var hooked. Jeg fik en veninde til at tage flere med hjem til mig fra Frankrig, og nu kan den heldigvis fås i Danmark, juhuu. Jeg køber den online hos Helle Thorup for 99 kroner, ja tak.

Denne krydrede te er den perfekte støtte i en diæt/periode, da den fremskynder fjernelse af toksiner og fremmer drænage. 20 tebreve er der i æsken, hvor et enkelt tebrev kan bruges i hvert fald til to store kopper. Prisen er kr 99, og jeg er vild med både smag og effekt. Den er sådan lidt krydret og sødlig. Jeg har også set den hos forhandlere af Caudalie, men det er ikke alle, der forhandler teen.

Teen indeholder effektive antioxidanter som eks.vis polyphenoler.

Min yndlings everyday makes me happy-te kr 50 for 100 g

Hvid Tempel The er en vidunderlig, blød og velsmagende, liflig hvid kinesisk the, der er spækket med eksotiske frugter.

Ingredienser: Hvid the (60 %), orangeskal, papayastykker, mangostykker , ananas, abrikos, kirsebær, ribs, passionsfrugt, jordbærstykker og jasmin te.

Jeg fik den af Kit for mange år siden, og jeg genkøber den så tit. Den minder mig om Kit (som jeg savner, der bor i Madrid), og den smager himmelsk. Yndlings-teen af dem alle fra A.C.Perch’s.

Pukka’s gyldne helsebringende drik

Den bedste, helsebringende te, jeg indtager er Turmeric Gold fra Pukka. Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden den. Den hjælper mig og min krop med at  make the best of it. Husk at teste den. Den koster kr 38 for 20 breve, og fås ofte på tilbud. Jeg køber ind, så jeg altid har lager af denne te.

Hvis jeg mærker en lille ubalance i min krop, så kan jeg tit komme i balance ved i 48 timer at drikker tre breve/kopper dagligt med rigeligt vand.

Turmeric Gold er en delikat blanding af den fineste gurkemeje, citron og grøn te. Jeg holder af smagen, og jeg elsker effekten. PRØV DEN.

Jeg skriver ikke om Detox-teer eller Matcha-te, for jeg er ikke kæmpe fan af de to typer;

  1. fordi jeg ikke tror på, at en te alene kan udrense kroppen
  2. fordi jeg aldrig bliver fan af Matcha-te-smagen (fan af effekt, men kan ikke drikke det mere – har drukket my share gennem mange år – kan ikke mere)
  3. PUNKTUM (og lige meget hvor “smart” det er at drikke…)

**Forbrugerombudsmanden har mange indført retningslinjer for bloggere. At et indlæg betegnes som sponsoreret, betyder ikke, at jeg modtager penge for indlægget. Der skal stå ’sponsoreret’ i alle de blogindlæg, som indeholder produkter eller personer, som jeg på den ene eller anden måde har opnået kendskab til kommercielt.

5 Comments
  1. Jeg anede ikke at Caudalíe lavede te(?!) Elsker deres face mist og andre produkter 😀 Jeg sidder i dette øjeblik med en kop te (mest pga min forkølelse). Min mor snakkede så godt om ‘hvid tempel te’, men den var desværre ikke noget for mig. Lidt for meget ananas-agtig smag..

    1. Miaaaa jaaaaa god pointe – smag og behag. Caudalies er sødlig krydret og så god til at dræne væske

  2. Min favoritte er Tempel teen fra Perchs :-). Den bliver importeret fra København til det nordjyske, så jeg aldrig løber tør. Jeg vil ikke undvære den. Har gudhjælpemig fået min kaffe kæreste hooked på den osse 😉 Rigtig godt nytår, Heidi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.