Good to Glow nyt fra RIMMEL

IMG_4383

 

GOOD TO GLOW fra RIMMEL

“Rimmel lancerer i denne uge tre smukke highlightere kaldet “Good to Glow” – Ja, enten elsker man sådan nogle produkt navne eller også hader man dem. Jeg elsker dem. Jeg småfniser hver gang jeg tager disse highlightere frem.
En highlighter er et produkt der fåes i mange forskellige former, både som creme, pudder osv. Med en highlighter har man muligheden for at fremhæve bestemte steder på huden. En highlighter kan også blandes i din foundation for at give glød. Jeg benytter mig personligt af begge muligheder, og derfor har jeg også brugt min del af forskellige highlightere.
Dette produkt kommer i en handy tube og har konsistent som en rar creme. Rimmel har lavet tre farver til hvert sit behov.

001 Notting Hill Glow – Lyserødlig/hvid og let gliterende – perfekt til dem med lys hud og til dem som gerne vil have et markant highlighter look. Evt omkring øjnene.

002 Piccadilly Glow – Fersken farvet – Super god til at blande i foundation, og til at give kinderne en let glød. Smuk på din æblekind.

003 Soho Glow – Sandfarvet med let shimmer – Meget diskret, god til nybegyndere.
Rimmel Good to Glow er at finde i butikkerne i denne uge og vejl pris er 69,95 kr.

Jeg kunne personligt sagtens finde på at købe disse highlightere igen – især 002. De er altså super gode til prisen.
TIP: Jeg påfører highlighteren på næseryg, hage, pande, kindben, under øjenbrynene OG (dette har Ib lært mig) på amorbuen – lige i midten over overlæben. ”

Anmeldelse af Nanna, Ibbyheart’s 25 årige faste gæsteblogger, der elsker makeup (næsten ligeså højt som hun elsker sine hunde – NOT! ha ha).

#goodtoglow #rimmel #highlightere #tips

Produkterne er sendt til anmeldelse. Det har Nanna sørget for at gøre på bedste og ærligste vis. Som altid herinde på ibbyheart – ALL HEART.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>