GOODIBBag maj 2020

Reklame

GoodIBbag maj 2020

Nogle derude taler om hudsult. Jeg hører, og jeg forstår. Jeg derimod har forkæle-andre-sult (udover at bage). Så derfor har jeg lavet en mega lækker GOODIBbag anno maj 2020. Den kan en af jer vinde, og forhåbentlig føle indeni, at den sendes ud BY HEART – for at forkæle…

Her ser I størstedelen af posens indhold – men der er mere i …
Glæd jer <3

To win

For at vinde denne Maj-GOODIB-bag skal I skrive (kortfattet), hvad I glæder jer allermest til, NÅR PANDIMIEN ER OVRE??? Jeg glæder mig til at kunne SE OG KRAMME børnebørnene – og veninder. Jan og jeg dør ikke af hudsult under denne pandemi, for vi krammer og kysser mere end vi plejer, for at holde sjælen glad, når kroppen er i “isolation”…

Jeg trækker en vinder allerede på fredag den 8.maj.

Så skynd jer lidt at deltage <3

Det er muligt at deltage ved at skrive en kommentar herinde PÅ SELVE BLOGGEN i kommentarfeltet.

Indhold

I den smukke pose vil der bla være:

 • Jurlique dagcreme Rare Rose cream
 • Evolve hånd- og body-lotion med blodappelsin
 • Idun Minerals 4-øjenskygge #brunkulla
 • Idun Minrals mascara Magna / sort
 • Max Factor brynmascara/ brun
 • Arden blush fest, Coral Daze
 • Kunstige vipper// House of lashes
 • Plaisir serum og øjencreme til voksen hud
 • plus lidt overraskelser <3

Jeg sender jer en virtuel krammer og masser af kys

fra Ibbe

195 Comments
 1. Jeg glæder mig til at kunne kramme igen trænger så forfærdeligt til at mærke et andet menneske 🙏❤

 2. Glæder mig til at se familie og venner igen 😀 At tá på Storms Streetfood i Odense med gamle kollegaer

  1. Jeg lider af hudtørst i højeste grad🥰🥰🥰 savner mine børnebørn ❤️❤️❤️

   1. Glæder mig til at kramme og kindkysse i stor stil på alle savnede venner familie😍🙏👌☀️🌸

 3. Jeg vil kramme mine forældre og mine veninder så meget. Og tage til Hotstone massage ❤️

 4. Det jeg glæder mig Aller mest til er at se min mor der blev indlagt lige før Danmark lukkede ned. Så hende savner dig at give et kæmpe kram ❤

  1. Jeg glæder mig allermest til at besøge mine forældre samt at kunne mødes og kramme med alle mine venner ❤️
   Jeg har især savner mine forældre utroligt meget, da det er næsten 3 måneder siden jeg har set dem sidst 😔
   Uheldigvis er de i risikogruppen, så har hverken turdet at besøge dem i påsken eller fejret min 40 års fødselsdag med dem, så glæder mig inderligt til at kunne tage på besøg igen 🙏

 5. Udover det allermest åbenlyse; at kysse og kramme dem jeg holder af, glæder mig til at kunne komme i svømmehallen. Jeg har svømmet et par gange (de sidste 3 søndage) udendørs i Bastrup Sø – og det er dejligt.

 6. Jeg glæder mig så meget til at se mine børnebørn 💙❤️Kramme dem igen 🤗❤️💙

  1. Jeg glæder mig til at gå på café og restaurant og være sammen med venner og familie 🥰🥰

 7. Kære Ibbe. Jeg glæder mig allermest til at kunne være sammen med familie og venner. Jeg glæder mig så meget til at kunne se mine store drenge der bor i DK og UK, og til bare at kunne køre op til min mands familie i Piacenza. Til at kunne droppe drengene i skole og grine og drikke kaffe med mine søde veninder på baren bagefter … åhhhh hvor vi dog glæder os allesammen til et ordenligt kramme orgie 🤗🤗 sikke en skøn skøn forkælelses pakke du her udlodder 🥰🥰🥰🥰💋💋💋🐶

 8. Glæder mig til at kunne komme på dagcenter igen og kramme min familie og venner og kunne date ❤️❤️

  1. Jeg glæder mig helt vildt til at kramme familie og venner ❤🌱💚😁😃spise sammen 🥰❤🥰❤komme af sted til yoga og pilates gå sammen med vennerne 💚💚💚🌱🌱🌱🥰🥰😘😘😘
   At blive sat fri

 9. Jeg glæder mig rigtig meget til at se min søn igen … og til at niecerne <3

  X Mette

   1. Jeg glæder mig allermest til at jeg kan være sammen med mine venner igen og at jeg kan kramme med familien!🥰 jeg har været hjemme ligesiden skolerne lukket fordi jeg har en mor som er i stor risiko og jeg ville selfølgelig ikke risikere noget!❤️ Jeg ville kunne nyde godt af denne giveaway og håber jeg vinder😘

 10. Allermest glæder jeg mig til, at se mine døtre bevæge sig ud i livet, uden at skulle være (alt for) nervøse. Og få lidt mere liv i livet igen Til at vi allesammen kan besøge vores forældre, uden alt for mange katastrofetanker og til alle de kram vi har tilgode…🙏💖🤗💕🍀🌈✨

 11. Åååååhhhh hvor jeg dog glæder mig til et gensyn med masser af kys og kram og mere normale tilstande, hvor vi kan komme til koncerter o.lign., rejse og meget andet godt sammen med familie og veninder ❤️🧡💛💚💙💜🖤
  Knus Gitte

 12. Jeg glæder mig til at kunne se og røre hele min familie og venner ❤️ ganske enkelt 🥰 de betyder alt ❤️

  1. Jeg glæder mig til at se alle dem jeg savner og ku gi dem en krammer. Har heldigvis 2 af mine børn her hjemme men har ik set min datter siden juleaften og mine forældre og venner siden februar. Det blir så dejligt når corona balladen er ovre. Man har taget alt for givet førhen. 😪❤️

 13. Jeg glæder mig til at kramme mine sønner og svigerdøtre. Og at kunne sprede glæde hos ældre/demente – udviklingshæmmede børn og voksne som Omsorgsklovn igen. 🙏🤗🤡❤️

 14. Uh en lækker giveaway 🤩 Den ville jeg elske at dele med min datter 🥰
  Jeg glæder mig til mange ting. Glæder mig til at kramme min familie, kunne komme til træning igen, men mest af alt glæder jeg mig til, at min datter kan komme afsted igen og være sammen med alle hendes venner❤️ Hun har været så sej i alt det her og når man er snart 14 år, så er det meget svært kun at være hjemme. Men hun passer på sin mor og jeg er så taknemlig ❤️

 15. Jeg savner så meget to ting. 🤔At kramme min far på 76 år som ikke tør kramme mig😳 i denne her tid fordi han har hjerteproblemer og jeg arbejder i SFH. ❤️Min krop og mig savner for vildt ni træningscenter 💪🏼👏🏼

 16. Jeg glæder mig allermest til at kunne kramme min mor på 82 år. Samt til atter at mødes med venner og veninder♥️

 17. Jeg er et kramme menneske, så glæder mig så meget til at kunne kramme venner, veninder, familie. Ja alle der ha’ brug for et lille kram 😂🥰

 18. Jeg glæder mig nok allermest til at kunne være sammen med mine venner igen og at kunne kramme min familie efter corona, jeg synes selv jeg har været virkelig god fordi jeg har en mor der er udsat så jeg bliver selfølgelig hjemme❤️ Jeg vil ikke risikere noget. Jeg vil nyde godt af at vinde denne her giveaway fordi kan bruge alle tingene🥰

 19. Jeg glæder mig til at spise middag med familie og venner tæt på, jeg glæder mig til at se mine kollegaer i real life, jeg glæder mig til at være afslappet når jeg bevæger mig ud, jeg glæder mig til at mærke friheden. Men mens vi venter klarer vi også alle afsavnene og får det bedste ud af situationen. Knus på afstand Pernille

 20. Jeg glæder til at kramme mine forældre, ja og komme tilbage på jobbet😉✨

 21. Hej skønneste ibby ❤️ Jeg glæder mig til at kysse kramme børnebørn min MOR og FAR ❤️ At skulle gense mine vidunderlige kollegaer på verdens bedste arbejdsplads 🥰🥰 glæder mig til at danmark igen summer af liv ❤️ Fly i luften ( betyder arbejde) at tænde fjernsynet og ikke hører hvor mange der er afgået ved døden pga corona 🙏🏻 Drikke kaffe på café med mine veninder ❤️❤️❤️

 22. Jeg glæder mig til at give min søn og svigerdatter et ordentligt kram og knus …… og det bliver ikke uden tårer. Mit første barnebarn Asta skal også have det allerførste kram fra farmor, når vi ‘løslades’ og får knapt så mange restriktioner om samvær.

  Så glæder jeg mig til hverdagen …. endda også på jobbet (troede jeg aldrig, jeg skulle sige;-), og en et par sidste ønsker: se at få de overskydende par kilo VÆK!!!!! og se mine smukke veninder – uha hvor er og har det dog været svært …. mit hjerte og min sjæl skriger efter det sociale liv, hyggen, hinanden etc., som jeg godt ved, ikke bliver helt det samme som før den forbandede pandemi, men bedre end som nu …………

  Knuser til dig fra mig

 23. Jeg glæder mig allermest til at kramme min meget kræftsyge bror og hans kone ❤️ De fortjener så meget det største kram ❤️

  Og så glæder jeg mig til at drikke er godt glas vin med mine veninder – og specielt 1 veninde der er i risikogruppen 🌟🙏🏻

  Super lækker gave by the way🎉

  Kh

  Louise 💫

 24. Jeg glæder mig mest til at mødes med mine veninder – knuse og kramme dem 💞🌈

 25. Glæder mig til at det igen er realistisk at drømme om at rejse, kort el langt.

 26. Jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til min arbejdsplads og se mine kollegaer. Og jeg glæder mig til se mine veninder, som jeg har savnet

 27. Uha da Ibby pige 😊❤️😊 så lækkert 👍 Den måtte godt lige komme i min postkasse 😉
  Nyder at se dine live videoer på Instagram😊 Du har altid tid til at svarer.. Tak for dig 🙏🏼

 28. Jeg glæder mig til at se min bror, hans kone og mine to nevøer igen. Børnene bliver så hurtigt store 😍💚🍀🍀Derudover ser jeg også frem til at kunne tage i Københavns Zoo og spise smør-bøf med min savnede veninde, som er flyttet til København sidste sommer.

 29. Sikke en skøn give-away ❤️
  Jeg glæder mig til at kunne kramme, og hygge med min mor, veninder, og resten af familien som ikke bor her på matriklen.
  Til at fejre min kære mor, med hendes 70 års fødselsdag 🇩🇰
  Og ikke mindst, til lufthavne, og USA igen baner op for turister. Så vi kan komme på vores længe ventede USA roadtrip. 🍀🍀🍀

 30. Jeg glæder mig allermest, til at kunne se min far og give ham et stort knus. Han er 71 og er en af dem, vi skal passe på i denne tid. Jeg har talt i telefon med ham, men det er altså ikke helt det samme <3

 31. Til at se og kramme mine venner og til igen at kunne komme til koncerter, i Tivoli etc <3

 32. Jeg glæder mig allermest til at mødes med andre og kramme dem. Det føles så underligt, at give min veninde hendes fødselsdagsgave i dag – og så ikke et kram. Så nærkontakten står højt på listen… og ellers glæder jeg mig til, at bibliotekerne åbner igen. Kh. Birgitte

  1. Jeg glæder mig enormt meget til at kunne være sammen med familie og venner igen 😊 At kunne kramme og kysse alle dem jeg kender, at komme på diverse hold i træningscenteret igen og kunne tage ud og spise på Cafe ❤️

 33. Glæder mig, allermest, til at kunne kramme og kysse mine niecer og min nevø😍❤️

 34. Skøn skøn giveaway ❤️❤️. Glæder mig allermest til at kunne kramme mit barnebarn ❤️❤️❤️. Lider i den grad af hudsult

 35. Jeg glæder mig til at kramme familie og alle mine venner.
  Fantastisk flot gave.

 36. Wau en overdådig giveaway.
  Glæder mig til at kunne holde børnefødselsdage for mine børn og invitere deres venner og veninder. Så jeg glæder mig til at kunne glæde mine skønlinger.

 37. Jeg glæder mig over, at alle dem jeg holder af både her og i udlandet – er kommet godt og sikkert igennem denne Corona tid🙏🏻

  Glæder mig til at kunne besøge mine 7 børnebørn der alle bor i udlandet (USA og Kenya). Glæder mig til de siger “hejjjjj Bedste” og de tørrer alle de kys af, som Bedste gir’. Som Filuka (11 år siger), ihhhh Bedste du skal altid kysse 😘💋
  Jaaaa og nu græder mine øjne – savner dem mega.

 38. Jeg glæder mig meget til at være sammen med min familie, jeg savner dem meget ! Vi skal hygge og spise sammen og jeg kan igen lege med børnebørnene !

 39. Jeg glæder mig til at holde fester med vores venner, til at kunne kramme hele familien og gå tur uden at skulle tænke på hvor tæt andre er ☀️💜☀️

 40. Glæder mig allermest til at kunne færdes overalt uden hele tiden at tænke på at tage forholdsregler mod at blive smittet – usikkerhed er altid det værste.

 41. glæder mig til at se og kramme mine dejlige børnebørn som jeg ikke har set længe og selfølgelig også vennerne, dejlig gave til denne lidt triste tid, håber alt godt for alle knus på afstand <3

 42. Jeg glæder mig allermest til ikke at skulle være bange for at blive syg selv eller smitte mine forældre. Glæder mig til at slippe bekymringerne. Glæder mig til at kramme familie og veninder. Og se veninder i det hele taget. Eller flere af dem. Jeg ser et par stykker – på behørig afstand, naturligvis – men savner mine “langdistance” veninder. Og savner også at kunne kramme og mærke nærheden fra dem jeg har kær.

 43. Glæder mig allermest til at se min mor igen, som er syg. Uden sammenligning.

  Og så glæder jeg mig til at kunne tænke og bevæge mig normalt igen. Alt det spritten, vasken og angsten for at blive smittet eller (værre endnu) bringe smitten videre til andre er så massiv en påvirkning af negativ karakter, at jeg ser frem til at det er overstået.

 44. Kære Ibbe. Tak for dit overskud til at give. Det er stort. Flot gave synes jeg. Der er da til at dele med andre 😘 så måske overrasker jeg også nogen hvis jeg er den heldige. Knus og kram herfra

 45. Nå pandemien er ovre, vil jeg glæde mig til at kramme og se min kære familie ❤️
  Mødes med veninder til kaffe, frokost og middage.🦋☀️

 46. Sikke fantastisk lækker forkælelse ❤️
  Bliver jeg den meget heldige vinder, vil jeg overraske min søde svigerdatter Mia, med lækkerierne ❤️
  Mia har jo netop givet mig en dejligt lille barnebarn❤️
  En noget speciel tid, at byde en lille nyt menneske velkommen❤️

 47. Jeg glæder mig også til at kramme og ikke mindst til igen at se flere mennesker/veninder samt at have mine kolleger tilbage på kontoret.

 48. Åh jeg glæder mig til at se min far og Sally som er i frivilligt isolation, da de begge to er godt op i årene 87år. Selv arbejder jeg i en daginstitution så jeg må holde lidt afstand 🤗🥰 knus 😘….

 49. Jeg glæder mig til
  1: ikke at være nervøs for at handle ind…
  2: kramme mine veninder
  3: invitere masser af Gæster på Rosé og hygge 🤩

 50. SKØNT med en goodiebag Vil forkæle min datter Signe hvis jeg er den heldige

 51. Jeg glæder mig allermest til at mine børn i 9. Klasse forhåbentlig snart kan få lov at afslutte folkeskolen på ordentligt maner. Det er så synd for dem ( og andre unge) for disse oplevelser kan bare ikke erstattes til næste år

 52. Allermest savner jeg faktisk “mig tid”. Familien er hjemme og jeg selv på arbejde. Jeg trænger til at være alene med mig selv, i mit eget selskab 😄

 53. Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne give min gamle mor på 91 år en krammer, og knus som hun virkelig også savner ❤️

 54. Jeg glæder mig til at kunne komme på ferie, vi skulle ha været nede i sol og varme (og masser af forkælelse) på lørdag 🙁 Men det er jo desværre corona-aflyst.
  Så nu må vi blive her, men pyt, her er jo også dejligt vejr i dk.

 55. Jeg glæder mig til, at kramme resten af familien❤️ Jeg glæder mig også til, at træne i Loop igen😊

 56. Kæreste du
  Jeg glæder mig til at se mine elever i 9. Klasse og mine dejlige kollegaer – hold nu op, hvor er det ved at være drøjt kun at se hinanden på Google Meet.
  Tak for din blog
  Vh Louise

 57. Jeg glæder mig til at kunne kramme mine brødre og veninder og min stedmor, også at tage ud og spise, og at frygten vil aftage, jeg arbejder på et hospital, og der er rigtig mange som er bange i øjeblikket. kæmpe vitual kram til jer alle 🙂

 58. Jeg glæder mig så meget til at samle famile og venner til hygge med kram og god mad.

 59. Åh jeg glæder mig til at kunne samle mine 3 børn og 2 svigerpiger under samme tag. Jeg savner at kramme dem og hygge med dem❤
  Og jeg savner min lillesøster meget selvom vi snakker i tlf næsten hver dag så glæder jeg mig til at hygge med hende og børnene.

 60. Jeg må indrømme at jeg faktisk har nydt denne Corona tid i fulde drag😊 Er hjemsendt fra job og har virkelig fået noget fra hånden 😃👏🏻👏🏻 Men jeg SAVNER hyggen med mine veninder, du ved café hygge mm🍹🍽🥙🍱og så SAVNER jeg samværet med mine kollegaer 💜

 61. Selvfølgelig at kramme familien og de nærmeste venner.
  Men der ud over forhåbentlig også at jeg får lov til at kramme min skønne datter når hun bliver student – og at hun og vennerne kan få lov til at fejre dagen sammen.
  At min anden datter får lov til at komme tilbage til vennerne på efterskolen, så vi kan hente hende hjem fra sidste skoledags fællles kram og tuderi.
  Og at der bliver mindre corona travlt på jobbet så der er tid til at være sammen med familien.
  Håber virkelig at den kendte dagligdag snart kommer igen.

 62. Jeg vil besøge min mor med min søn og give hende er kæmpe knus. Dernæst vil jeg gå ud i natten og få en svingom 😄

 63. Jeg glæder mig at se min familie… Hele flokken bor sydpå, jeg er den eneste som turde at flytte til udlandet.en at se og kramme dem igen: Himlen! 😍😍

 64. Glæder mig til at kramme mit elskede lille barnebarn Naja men også hendes kommende lillebror Noah som kommer om 14 dage…. Det blir underligt ikke at ku overdynge den bette med alle mulige kram og kys🌹💘🙏 Åhhhhhhhh for pokker altså

 65. Glæder mig til at der bliver fundet en vaccine mod Corona virus’en Meget snart, så alt kan blive som det var før for både små og store og ældre ❤️ Knus Annette

 66. Glæder mig så meget til at besøge min kære mor ❤️ Hvis jeg er så heldig at vinde skal den skønne give away skal den da også deles med hende. Morsdag er på vej, hvad gør man?? Tør jeg besøge hende? Tror vi tager kaffen i det fri – så jeg håber på Ok vejr på søndag 🙏🏻🌤 Det er hele turen på 6 timer værd bare at få mulighed forvat se hende 🤗 Ihh hvor jeg glæder mig!

 67. Jeg glæder mig til at kunne kramme mine 2 elskede sønner igen en på 21 år og en på 24 år <3 de er mit kød og blod , mit et og alt <3 jeg vil knus elske at vinde disse skønne produkter <3

 68. Jeg glæder mig til at være sammen med familie og venner. Invitere naboen på kaffe.
  At færdes frit mellem andre, komme til bryllup 🍃🌸🍃 og andre sammenkomster.

 69. Jeg glæder mig til at se og kramme min lille niece som blev født d. 27 januar og som jeg ikke har set siden starten af marts….😟🥰

 70. jeg glæder mig til at kunne være sammen med min familie og andre mennesker, er meget alene, o får mine varer bragt til døre, det eneste opløftende er at jeg går ture hveranden dag på amager fælled:)

 71. Jeg glæder mig til at knuse og kysse mit lille barnebarn og selvfølgelig mine børn og venner, det bliver skønt:)

 72. Jeg ved, at jeg er enormt forkælet, når jeg siger, at det jeg savner mest og glæder mig mest til at starte på igen, når Pandemien er overstået og vi lukker op for flere “normale” aktiviteter igen…
  Min crossfit træning! Det er altså ikke det samme at slæbe på gamle dæk eller hoppe op og ned, når man skal gøre det alene. Faktisk føles det ret åndssvagt at gøre det uden at være en del af et hold…
  Forestil dig en, der løber hen ad gaden med et gammelt bildæk spændt bagpå af en kæde? Najr, det er vist noget, man skal gøre flere og “i det skjulte”, så de gamle naboer ikke tror, at man er blevet rablende gal 🤣

 73. Min søn bor i Malmø, og det jeg glæder mig mest til, er helt sikkert at kramme ham igen!
  Han bliver snart 21, og vi er i hvert sit land.. det føles ikke så godt 🙁

 74. Jeg glæder mig til at jeg ikke længere skal arbejde med mundbind, og selvfølgelig til at kramme og kysse børn og svigerbørn samt Aslan( som er en langhåret dejlig minigravhund med stort ego)

 75. Glæder mig til at kunne kramme min mor og søster! Vi har altid givet kys og kram når vi ses, men ikke for tiden… Glæder mig til at give mine kollegaer et lille klem når de har brug for det.. I det hele taget savner jeg KRAM….

 76. Jeg glæder mig til at kunne invitere gæster igen uden at skulle tænke på afstand og antal, og til at lade vores børn komme hjem på besøg i nogle dage. Og jeg glæder mig også til at kunne køre over grænsen for at handle 😉

 77. Hvor er det en lækker GA 💖 elsker at følge med hos dig 😍

  Jeg glæder mig til at kunne mødes med familie og venner igen 🙏🏼
  Og til at kunne tage på cafe og i biografen 🎥☕️🍾

 78. Jeg glæder mig mest til at slippe frygten for at blive smittet.
  🌸🌸❤️❤️

 79. Jeg glæder mig til at være sammen med mine venner og kramme. Jeg elsker at kramme❤
  Så glæder jeg mig til at kunne gå i butikker og kunne handle uden handsker!

 80. Ej ej ej for pokker nogle lækre sager – og så er der MEGET mere pipper du. Shit mand. Der er nok til at forkele mig selv, min datter og og min søde nyopererede veninde. Krydser så meget, Ibbi.

  Kh Charlotte

 81. Jeg glæder mig til flere ting. Bl.a samværet ed min ældste datter, som synes at hun skal beskytte sine “gamle” forældre.
  At min yngste datterkommer i skole igen. Hun elsker læring. At vi ikke skal bruge alle de værnemidler på arbejde. 🤩

 82. Til at få en voks/ansigtsbehandling samt fodbehandling og frisør.
  Pga smitterisiko tør jeg ikke.

 83. Wow lækker Goodiebag
  Er vild med plasir cremerne
  Krydser fingre 🤞 🤞

 84. Jeg glæder mig SÅ MEGET til at måtte kramme mine dejlige kollegaer, veninder/venner, dig, og så videre! Glæder mig til at jeg kan gå i teatret, som jeg virkelig holder meget af! Glæder mig voldsomt til at kunne rejse, selv om jeg helst ikke kaster mig ud i det for hurtigt. Tænker lufthavne og fly er supersmittespredere.

 85. Jeg glæder mig til jeg ikke skal holde venner og bekendte på 2 meters afstand, og til jeg kan komme på til at arbejde på vores lille cafe igen!

 86. Jeg glæder mig til at holde en fest, komme til koncert. Komme på café. Alt det jeg plejer at gøre med mine veninder. Det er bestemt ikke singlernes tid i denne tid. Især ikke for en udadvendt én af slagsen. Man bliver lidt ensom og små hormonel, det er så nok alderen der tricker det sidste…😉
  Det kunne være så fedt at vinde, elsker bare beauty forkælelse. Er vist endda lidt nørdet omkring det…😉

 87. Jeg glæder mig allermest til at give min bonusmor et kæmpekram og være der for hende face-to-face. Hun er blevet diagnosticeret med brystkræft og opereret for det, i mens corona har hærget. Kram og klap på skulderen dur bare ikke rigtig over en telefon 😞

 88. Wauw en lækker goodie bag du har bikset sammen🤩🤩🤩
  Jeg vil glæde mig til at pakke sommerlækkerierne i en kuffert og flyve til Grækenland. Bare sidde på en strand-taverna, med sand mellem tæerne og nyde solnedgangen, mezé, zorba, vin i glasset og gæstfriheden.
  At rejse er at leve❤️

  Sommer-hilsner fra Heidi K.

 89. Jeg glæder mig til en hverdag hvor alt er som det plejer. Jeg bor på bosted og vi må ikke selv tage mad, bestik, glas, drikkelse osv selv.
  Så derfor glæder jeg mig til at man selv må de ting, føle sig som en voksen og ikke et barn der skal have hjælp til alt.

  Og så selvfølgelig at må kramme dem man holder af 🙂

 90. At få ro i huset, da jeg er noget udfordret pga min psykiske sygdom 🙁

 91. Jeg savner at være tæt med familien og glæder mig rigtig meget til at hverdagen bliver så normal som muligt❤️ Cafeture med veninder er også meget savnet🥰

 92. Jeg glæder mig til at jeg som sygeplejerske får lidt mere normale arbejdsforhold og vi kan satse på andet en Corona håndtering

 93. Jeg glæder mig til at tage mine unger og mand med i zoo. Vi trænger virkelig til at se nogle søde og sjove dyr. Når man bor i lejlighed hvor man hverken må have kat eller hund…. sååå.

 94. Jeg glæder mig til at kramme mine voksne børn og glæder mig til at møde mine døde kollegaer igen – men det vil også være dejligt at vinde denne dejlige gave

 95. Helt klart at se mine niecer og nevøer og resten af den nærmeste familie ❤️
  Må ærligt indrømme at jeg synes det er hårdt at være single i denne tid 🙂

  Men glæder mig også maks til at man ikke skal gå og frygte den dumme virus

  Tak for altid at bringe smil frem hos os følgere ☺️

 96. Jeg glæder mig til at stadig passe mit job som sygeplejerske. Jeg glæder mig til en fritid med familie og venner. Efter dette tror jeg vi alle har lært lidt om hvad der egentlig er vigtig her i livet 😊

 97. Jeg glæder mig SÅ meget til at give min mor V en kæmpe krammer og min storebror René skal heller ikke tro han slipper 😂. Og så glæder jeg mig til at kramme dig og Fjoller når vi tilfældigt mødes på Frederiksberg ❤️❤️❤️😘😘😘

 98. Jeg glæder mig til at kunne kramme min mor og at min datter kan kramme hendes mormor som bor i beskyttet bolig

 99. Jeg glæder mig til at kramme familie og veninder ❤
  Men jeg glæder mig også rigtig meget til at komme i fitness center igen

 100. Jeg glæder mig til at se alle mine vennner og komme tilbage på uni ❤️

 101. Jaaaaa tak. Det vil være en stor fornøjelse at vinde de lækre goodies.

 102. Jeg glæder mig så meget til at kramme mine børn igen. Jeg har kun været sammen med dem på afstand siden Danmark lukkede ned, og jeg trænger til at holde om dem

 103. Jeg fylder 60 år idag den 8/5….
  Så glæder mig mest til at fejre det med familie og venner ..( og til at se mit barnebarn )….🇩🇰🇩🇰🇩🇰❤️❤️❤️🥰🥰🥰

 104. Hej Ib
  Uhh det ville være så dejligt med lidt lækkerier til mig selv
  Kh jette

 105. Jeg glæder mig til at kunne besøge mine forældre. Min far har ALS, så jeg har ham desværre ikke så meget længere. Det har derfor været svært ikke at måtte ses,når det var nu vi skulle have din sidste tid sammen og nyde den.

 106. Som ansat i Legoland er der vist ingen tvivl om, at jeg glæder mig til at høre en masse børns glade latter.

 107. Jeg savner min familie ❤️ De får SÅ mange kys & kram, når vi ses igen ❤️

 108. Jeg glæder mig allermest til at være sammen med og kramme mine forældre, der er i 70’erne. Er blevet frygteligt bevidst om under denne pandemi, at tiden er kostbar, og at jeg ikke har dem for evigt💔

 109. Udover at være sammen med min mor og papfar, glæder jeg mig til igen at kunne lave frivilligt arbejde sammen med andre forældre/pårørende til hjertebørn, så familierne får nogle gode oplevelser.

 110. Sikke en skøn forkælelse du har fundet til os😍Jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte, for der er så mange ting jeg savner helt vildt meget, men hvis jeg skal vælge en ting, så er det at være sammen med min bedste og ældste veninde og give hende et kæmpestort kram💚

 111. Jeg glæder mig til at vi skal holde konfirmation for vores drenge 🙏😍
  Som skulle ha været i dag men er udsat til 22 august

 112. Jeg glæder mig til at fejre min datters konfirmation, som er udsat til d.12/9 ❤️ Hun skulle konfirmeres her d.10/5 😢 og er jeg den heldige vil jeg dele den flotte gave med hende ❤️

 113. Jeg glæder mig mest til at være sammen og kramme børn og børnebørn vi har et dejligt tæt forhold, og savner vores familie ture 😍🍀

 114. At se mere til familie og venner noget mere, og ikke gå og være bange😊

 115. Jeg glæder mig til at kan mødes og kramme mine børnebørn og familien ❤️❤️

 116. Åh glæder mig til også at kunne kramme alle vores søde venner og familie igen! Får dog det bedste ud af tiden nu – trods alt – og nyder det tætte nære samvær med min elskede drenge ❤️❤️❤️

 117. Jeg glæder mig til at kunne invitere venner og veninder, jeg er hjertepatient og mine børns far har kol og borrelia. Det har været rigtig hårdt at man ikke kunne se nogen, hårdt for børnene at de ikke måtte være sammen med nogen, af frygt for at tage smitte med hjem
  I næste måned bliver vores yngste 14 år og skal ikke konfirmeres,pga social angst. Jeg håber at vi kan invitere en håndfuld til at komme og hygge. Og så ville det da ikke skade, hvis mor så bare lidt godt ud( I wish 🙄) men denne præmie kunne måske hjælpe lidt . Min datter på 19, mener ikke at jeg gør nok ud af mig selv 🤷‍♀️

 118. Jeg glæder mig til at fejre mine 4 veninder som har rundet 50 år uden at vi har kunnet mødes.

 119. Hej Heidi.

  Jeg glæder mig til mange ting.
  1. Besøg min mormor på 95 år som bor i Hjerting og jeg i Herning. Det svært at få det til at passe med godt vejr, da hun kun må få besøg ude og max en time. Da jeg arbejder på sygehuset og der er mange vagter.

  2. Min store dreng savner sine venner på handel skolen.

  3. Den lille er begyndt i skole. Men savner sin badminton særlig, når man har fået en ny ketcher.

  Vi glæder os til det bliver lidt mere normal.

  Knus Heidi Myrup

 120. Jeg glæder mig helt vildt til at se min søster og niece igen😃 De har begge haft fødselsdag mens samfundet har været lukket ned.

  Samtidig bliver det også dejligt at komme ud og høre live musik igen.

 121. Glæder mig til at tage en fin kjole på og lækker makeup og mødes med veninderne og få knus og kram og bare hygge os og den pakke indeholder lige det der skal til.

 122. Glæder mig til at få min normale hverdag tilbage. Holde komsammen med familien og svigerfamilien og hygge

 123. Nøj hvor kunne det være skønt med sådan en forkælelsespakke 😍 Jeg krydser fingre for mit held 🍀

 124. Jeg glæder mig til at se andre mennesker og man kan gå tæt på folk uden de hopper tilbage. Jeg håber at jeg kan komme i et praktikophold efter sygdom. Jeg glæder mig til at høre hvad der sker rundt i dk og verden hvor det ikke handler om sygdom og død. Jeg glæder mig bare til at blive glad igen.

 125. Jeg fik sendt beskeden afsted for hurtigt 🙁 Jeg glæder mig til at kunne besøge min far i Jylland og at kunne ses med mine skønne veninder ❤️

 126. Jeg glæder mig enormt til at kunne kramme løs igen med andre end “bare” min skønne mand og børn🤗❤️🥰 og så glæder jeg mig vildt til mit træningscenter åbner igen – må indse, at hjemmetræning ikke lige er mig😉

 127. Jeg glæder mig til at gå til koncerter igen – savner høj musik og store oplevelser i fællesskab.

 128. Jeg glæder mig til at se mine forældre og min bror igen! Jeg har ikke set dem siden februar og jeg trænger! Min mor har en imunsygdom og min bror har svækket immunforsvar, så det lå i kortene, at vi ikke skulle ses længe på grund af Corona, men nu nærmer vi os min brors og min egen fødselsdag og det tager hårdt på mig, at vi ikke kan ses og give en krammer!

 129. Glæder mig til at kunne mødes med min veninde ude på cafe. Vi er begge kronisk syge så det er de små ting som at gå sammen på cafe og i bio der giver os glæde. Krydser fingre. Sikke en fin præmie ..

 130. Jeg glæder mig til at se min mor igen og give hende et kram ❤️

 131. Jeg glæder mig helt vildt meget til at give mine bedsteforældre en kæmpe krammer og til at se mine venner igen!❤️❤️

 132. Jeg glæder mig til at kunne have en helt normal hverdag igen med alt hvad det indebære❤️ Familiebesøg, se min niece (født den 22. april🥰)en hel del mere og få dyrket min elskede yoga sammen med andre🙏🏼

 133. Jeg glædedet mig allermest til at forfølge mine skønne kunder, så jeg fik love til for små 3 uger siden.

 134. Glæder mig til at være sammen med familien uden afstand og andre restriktioner ❤️

 135. Jeg glæder mig mest til at se og kramme min familie i Jylland ❤️ det er mere end 6 mdr. siden jeg har set min mor, søster, bror, nevøer og niecer 🙏🏼🥺

 136. Sååå skøn skøn præmie som vil trøste i en hård tid jeg glæder mig så meget til at kunne give mine skønne børn et kæmpe knus de bor hos deres far hvor jeg bare SAVNER dem Stort knus til dig fra mig

 137. Jeg glæder mig til at kunne besøge og kramme min mor på 81 og at kramme mine dejlige kollegaer igen.

 138. Jeg GLÆDER mig til at se mine søskende og forældre, som jeg ikke har set i flere måneder 🙁

 139. Jeg glæder mig til ikke at være så nervøs når jeg skal ud og handle 🙈😇🌸

 140. Wow nogle fantastisk lækre ting🙏🏻❤️ Hvor jeg håber jeg kunne være heldig at vinde 👏🏻.

 141. 🙏🍀 den vil jeg rigtig gerne vinde til mine dejlige datter ppå16 pr. Hun har været så meget igennem og fortjener noget lækker forkælelse 🍀💚

  1. Hov prøver lige igen. Jeg glæder mig så meget til at kunne inviterer mine børn og min gamle mor og spise 🙂 og til at besøge min bror som afsoner det sidste i et åbent fængsel… ham savner vi alle meget.

 142. Jeg glæder mig til igen at være sammen med min familie, jeg savner dem alle og spec. alle børnebørnene !

 143. Skønneste Ibbe,
  Jeg glæder mig til at få struktur tilbage i hverdagen. At kunne køre på arbejde og hjem igen og derefter have helt fri – dejligt! Jeg glæder mig til at åbne mit hjem for mine venner og familie igen og ikke frygte at leve livet, mærke og kramme og grine og pjatte med alle de jeg har kær ❤️

  Kram til dig søde Ibs

 144. Jeg glæder mig til at kunne holde familiesammenkomster igen. At sidde og grine sammen med flere mennesker ❤ Det glæder jeg mig mest til 1

 145. At kunne kramme min mor og far som sidder på plejehjem
  Og komme ned i Sats og træne igen både fitness og yoga 🙏🏼🧘🏼‍♂️
  Og kramme alle mine venner 🥰🤗

  Wauw hvor jeg glæder mig

  Og til sidst med bestemt ikke mindst hvor du og jeg Ib kan finde den dag hvor vi skal mødes og rå hygge både med fjolle og Lucy 🙏🏼♥️

 146. Jeg glæder mig til ikke at skulle tænke, tale, se og høre om covid-19 hele tiden! Og til at kunne være sammen med (og kramme) alle dem jeg har lyst til at være sammen med!

 147. Hold nu op en præmie – du forstår virkelig at forkæle os!
  Jeg glæder mig allermest til at vi kan være sammen med venner. At vi kan tage på tur, spise sammen og bare hygge imens vores børn leger sammen.
  Glæder mig til at kunne kramme alle dem jeg savner og ikke kan se. ❤️

 148. Jeg glæder mig til at min datter på 16 igen kan komme og bo hos mig og til at kramme mine forældre og veninder 🙏

 149. Jeg glæder mig til fejringer! Som påskefrokoster, fødselsdage (min er lige om hjørnet), lyse sommeraftener og tilværelsen i det hele taget, sammen med familie og venner ❤️

 150. Jeg glæder mig til grillaftener med familien og spilledage med vennerne, og ikke at skulle være så bange for at blive smittet!

 151. Hej
  Jeg glæder mig til at kunne kramme min mor og svigermor .. og når vi starter på arbejde at se alle kollegerne igen..

 152. Jeg glæder mig til at kunne give min mor et kæmpe kram og være sammen med min to dejlige børnebørn. Og så glæder jeg mig også til at komme på arbejde igen. Jeg har heldigvis en dejlig kæreste så der har jeg ikke manglet kontakt og nærhed 🥰

 153. Jeg glæder mig til at kunne kramme og holde om mine aller kæreste. Jeg tror desværre der kommer til at gå længe inden vi kan gøre det uden frygt eller uro i maven.

 154. Jeg glæder mig til at se veninder igen – at kramme og grine og samles uden hele tiden at skulle bekymre som om “hvad nu hvis” ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.