GOSH Contour’n Strobe Kit

GoshContour

GOSH CONTOUR’N STROBE KIT                  VEGAN

Gosh, det er dansk, og det er dejligt. GOSH COPENHAGEN har skabt et hit med denne her. Jeg har leget med den et par måneder. Jeg er mere end tilfreds. Jeg synes, at den er ligeså god som Isadora’s, og jeg synes endda, at farverne i GOSH COPENHAGEN’s Contour’n Strobe Kit er meget federe…

001 Light – fire i een – lys highlighter – nude blush – “en bronzer” – en lys contour

002 Medium – fire i een – gylden highlighter – peach blush – “bronzer” – en mørk contour

Contouring, strobing, highlighting og face sculpting er, stik imod hvad mange tænker, ikke nye trends, men derimod gennemtestede teknikker, som makeup artisterne har brugt gennem årtier. Vi har snakket om det utallige gange på min FB-side, og jeg har fortalt Jer om denne darling fra GOSH.

Jeg vil anbefale den til alle Jer, der har lyst til at lege med begreberne. Det kan ikke gå galt. Contour-leg behøves ikke at koste en bondegård. En Contour’n Strobe Kit koster kr 189,95, og den er alle pengene værd. Jeg har set dem billigere (fra bla Rimmel), og der er Gosh’s altså meget bedre (og knap så tør og pudret).

Hvad enten man bare vil fremhæve kindbenene eller udføre den fulde Kardashian-optegning, så er hemmeligheden bag succesfuld contouring og strobing gode produkter, der er lette og effektive at blende ud.

GOSH CONTOUR’N STROBE KIT er et musthave basis kit til contouring, strobing og highlighting sammensat af to essentielle bronzers, en semi-mat blush og en highlighter – alt, hvad man har brug for til at definere og fremhæve ansigtets smukkeste træk.

Alle fire shades har en ultralet, blød og cremet tekstur, er nemme at påføre og blender let sammen.

Sammefattet om Contour’n Strobe Kit fra Gosh Copenhagen:
– Giver karakter, fremhæver, definerer og former
– 4 i 1: highlight, blush, 2 x contour
– Rig farvepigmentering
– Cremet og blød konsistens
– Nem at tone ud
– Matcher til alle hudtoner
– Indeholder ikke parfume og parabener
– er 100% vegansk

Anvendelse

Contour/bronzer: Benyttes til at få ansigtet til at fremstå mere proportionelt ved evt. at lave skygger i ansigtet. Kan benyttes under/ved kindben, på hver side af næsen, langs hårgrænsen (hvis du har en høj pande), i tindingerne og under kæbelinien.

Blush: Læg blush’en på æblekinden.

Highlighter: Highlighteren reflekterer lyset på huden, så den ser frisk ud. Med løs hånd lægges den der, hvor solen naturligt ville ramme huden: På næseryg, hagespids, i midten af panden, på amorbuen, på brynbenet, på næseryggen og på kindbenene.

Husk at købe en god contour-makeupbørste, GOSH COPENHAGENS egen er fin – og vegansk               til kr 89,95

Vejl udsalgspris 189,95 dkk
Er i butikkerne nu.

Gå crazy my friends, for det er så hyggeligt, at lege med gode værktøjer, der forskønner…

GOSH CONTOUR VEGANSK OG DANSK

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.