GOSH COPENHAGEN inspiration 

Sponsoreret (noget sendt til test, andet købt i Matas)

Gosh Copenhagen inspiration

Gosh Copenhagen anbefaler jeg til mange – mange af jer. Det er god kvalitet, og det er gode priser. Jeg pipper om Gosh idag, fordi jeg gerne vil inspirerer jer til at kigge deres produkter igennem, næste gang i møder en Gosh Copenhagen-stander. Prøv virkelig at kigge produkterne igennem. I kan finde mange top-kvalitets-produkter, der kan gøre en forskel i jeres hverdag. Det er præcis dét, jeg synes, at Gosh Copenhagen (også) kan. De har hverdagsprodukter, der er spot on gode – samtidigt med, at de også kan lege med, hvor de fede makeup-brands pile peger (som Mac’s, Urban Decay og lign). De har aldrig samme fede designs som eks.vis Urban Decay, men farverne kan spille med, og der kan leges med Gosh Copenhagen – ligesom med eks.vis L’Oréal’s, Nilens Jord og Sephora’s makeup-linjer.

De der runde paletter med fire

I har hørt mig sige, at jeg elsker de paletter mange gange. Bla i mine videoer på Facebook, på Snapchat og på Instastories. Ja, jeg er vild med dem, punktum. Både med highlighteren, contourhalløj, blushsjov etc… På billedet øverst ser I 001 HIGHLIGHT og 001 CONTOUR’N STROBE KIT. Der findes andre. Dem skal I selv tjekke ud i butikkerne. Paletterne koster kr 199,95 (og jeg har købt mine, når der var 25% off).

Jeg har bla købt 002 Glow kit.

Blush glow kit

Og min yndlings browpalette

Den er min yndlings af tre grunde;

  1. voksen er uundværlig for mig at bruge – INDEN jeg kommer øjenbrynsfarven på – og den er god
  2. farverne passer til nordiske øjenbryn, så vi ikke alle behøver “have sorte skovsnegle” som bryn…
  3. pudderskyggen er tæt og drysser ikke

Faktisk er der også en fjerde grund; nemlig prisen. Jeg køber, når den er på tilbud til nogle og firs kroner. Ellers er udsalgsprisen blot kr 105. Alle kan være med. Penslen i æsken bruger jeg ikke, men den er faktisk ok-god. Ellers skal I bare købe en god øjenbrynspensel, som den jeg har fra Mac.

God gaveidé her til jul. Til alle, der endnu ikke har haft modet til at lege med øjenbrynsfarve. Eller til dem, der konsekvent bruger en blyant og ikke kan tegne (!). Der er bryn øjenbrynsskygger nemmere – og pænere…

 Kiss me med GOSH

Gosh Copenhagen laver skønne læbeprodukter. De har et hav af forskellige at vælge imellem. Jeg har bare lagt to på billedet, som jeg har fået sendt til test. Jeg køber både gloss’er og læbestifter derfra. Senest har jeg købt en superskøn glitterdarling.

Det var dagens makeup-inspiration fra Gosh Copenhagen. Spørg mig endelig, hvis I mangler lidt nyt fra gode, danske Gosh. Jeg er rimelig godt med i deres produkt-sortiment.

Knus fra Ibbe – og ha’ en rar lørdag, som jeg håber indeholder kys, nus, kæledyr, gåture i stormen og måske lune boller…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.