GOSH, det er godt

Reklame

Gosh, det er godt

Gosh har nogle nyheder derude nu, som jeg lige vil pippe om – til inspiration. Jeg har testet dem i februar på Instagram, og VI ER glade.

Det drejer sig om EYEDENTITY øjenskyggepalette, WOODY eyeliner og Chameleon FOUNDATION.

De produkter jeg har testet

EYEDENTITY er en ny øjenskyggepalette med smukke farver til foråret og sommeren. Den findes i tre forskellige mix af farver.

Den varierer fra skinnende og metalliske, til matte og naturlige toner, der alle er nemme at arbejde med. Prisen kan vi også lide da; kr 129,95

Highlights:
• Intens farvepigmentering + smukke farvekombinationer
• Parfumefri
• Vegansk

WOODY EYE LINER er det nyeste skud på stammen – bogstavelig talt. Denne nye unikke eyeliner er produceret af bæredygtigt træ. 

WOODY EYE LINER er holdbar og indeholder en høj koncentration af pigmenter, hvilket skaber en intens farve. Derudover er den udstyret med en sikkerhedshætte for at holde tæt og undgå, at produktet åbner i tasken. Den glider nemt over øjet (‘s folder/rynker)… Ved at anvende bæredygtigt træ I WOODY EYE LINER, sikres at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Skovområder hvor der findes truede dyrearter og planter fredes og skoven bevarer dermed sin sunde tilstand. Jeg er vild med brands med omtanke og vores moder jord’s ve og vel for øje. FEDT GOSH.

Highlights
• Naturlig træblyant – lavet af bæredygtigt træ
• Intens farvepigmentering // vandfast
• Parfumefri // kr 79,95
• Vegansk

Chameleon foundation er AllgeryCertified og indeholder hyaluronsyre. Den er dejlig gennemfugtende for huden hele dagen, uden at være for fedtet. Derudover er emballagen lavet af Ocean Waste Plastic, ja TAK GOSH.

CHAMELEON FOUNDATION er en ret så magisk fusion af hudpleje og foundation i én. Den er beriget med indkapslede farvepigmenter, som gør, at den tilpasser sig hudens nuance, når den påføres. Derudover giver den huden en forfriskende fornemmelse, kombineret med en naturlig dækkeevne og en flot finish. Den minder lidt om Vitazing og Clarins’ nye Milky Boost. Den er billigere – og denne findes i tre farver. Jeg har testet den lyseste, men vil gerne have den mellemste farve en dag.

Highlights:
• Naturlig dækkeevne  – let dækkende
• AllergyCertified og – tre farver – light, medium, medium dark
• Emballage af Ocean Waste Plastic
• Parfumefri
• Vegansk

Her kan i se den foundation, der kommer ud som hvid creme
og transformerer sig til skøn glød kr 159,95https://www.goshcopenhagen.dk/da/news.html
Hvis I har lyst til at se produkterne mere LIVE end LIVE in action via skærm, når jeg har leget med produkterne, så må I ind til en forhandler af GOSH COPENHAGEN og lege løs. Jeg har altid været fan af Gosh – og jeg synes de bliver bedre og bedre til at lave hoj kvalitet til en fornuftig pris.

Møs fra Ibbe

2 Comments
  1. Gosh er altid en vinder her – især de vandfaste linere som rent faktisk bliver siddende hvor de skal på mine olierede og øh “overhængende😂) øjenlåg også når jeg bruger dem som øjenskygge 💃🏽💃🏽💃🏽 Drømmer om at deres bronzer/solskinspudder, der var så populær for et par år siden, kommer tilbage🌞🌼

Leave a Reply

Your email address will not be published.