GOSH, vild med blush

IMG_6188-0.JPG

Jeg er BLUSH O MAN! Jeg har altid en blush i både jakkelomme og taske – altid i enten stick eller creme form.

Derfor skulle jeg selvfølgelig også ud og investere i denne nye lille fætter fra GOSH “Giant blush”. Jeg købte den i farven “passion”, som er en lidt lyserød koral. Der er to andre farver “Pink parfait”, der er en neutral lyserød, og “Shy”  der er brun, nude farve.
Det er den lækreste creme/stick blush jeg har prøvet.
Normalt synes jeg. at det kan være et problem at de ligesom bliver ved med at føles fedtede efter man har pålagt produktet.
Det gør denne blush stick ikke, faktisk føles den helt tør og lækker. -Dette tror jeg også gør at produktet holder længe (Den bliver endda siddende efter jeg har fået møssere af Blop!!)
Blushen er nem at tone ud – sæt tre prikker på kinden og dup dup dup blushen indtil den bliver tonet ud.

Giant blush koster 89,95 kr og kan købes i alle butikker, der sælger GOSH (Jeg har dog kun set den i Matas)

Af Nanna, gæsteblogger by heart for Ibbyheart

Super Nanna, nu er jeg nødt til at gå ud og købe Pink Parfait-udgaven. I love blush too, og de to sticks jeg har, er fra KORRES og e.l.f.. Jeg skal bare eje Pink Parfait, for jeg er ligesom Nanna, BLUSH O MAN.

BONUSINFO:

Den kan også bruges på læberne. Duppe duppe duppe.

Det perfekte sted at sætte sin blush er på “æblekinden”. Lige der hvor vi “blusher”, lige der hvor vi “blusher”, når vi har dyrket motion, sex eller grinet intenst, så skulderen ryster.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>