Grace parfumer

Annonce (sendt til test)

Philosophy parfumer

I har set mig bruge Philosophy homespray mange gange. Den har jeg købt siden serien ramte Danmark. Jeg har aldrig før fået tilsendt noget fra brandet, før jeg fik disse to parfumer. Jeg køber altid Philosphy (bla homespray), når det er på tilbud i Magasin (dog mener jeg homesprayen er udgået nu – men har købt til lager yeah). Jan elsker den også – og han elsker den ene af disse to parfumer (hvilken fortæller jeg om lidt…)

Der er kommet to nye ROSE-parfumer; Ballet Rose og Nude Rose.

I skal vide, at de er derude, og her er lidt ord om dem…

Ballet Rose

 En sanselig og frisk rosenduft med et hint af frugt fra litchi. “Blomstret”, innovativ og “pæonisk”. Med noter som rose absolut, jasmin, palisander træ, musk, pæon og litchi springer duften ind i næsen, som en lyserød balletdanser, der drejer sit skørt rundt og rundt og rundt. Den er let og meget meget mild og rar. Prisen er skøn, kr 355 for 60 ml.

Nude Rose

Nude Rose er mere “tør” og “musket”. Det er en duft, der godt kan bruges hele året, men som jeg synes, rammer næsen bedst en varm sommerdag. Tjek dem begge ud hos nærmeste forhandler. Nude Rose er musk, rosenknopper, bergamotte, neroli, orangeblomst, cedertræ og musk. Prisen er den samme; kr 355 for 60 ml.

Jan vil ha’ mig

Jan vil have mig med Ballet Rose på, og er ikke fan af Nude Rose. Jeg er fan af dem begge, og det er fedt med parfumer til priser, hvor mange flere kan være med. Min veninde har købt en Philosophy parfume, og den er så skøn. Amazing grace homespray er vi fans af herhjemme, og kender I ikke Amazing Grace og produkterne fra Philosophy, så tjek dem ud i Magasin (også online).

Jeg har aldrig testet deres hudpleje, så jeg kan ikke anbefale jer det, men jeg vil gerne. Jeg har hørt godt om Renewed hope in a jar og Purtity-rens. Måske jeg får det testet en dag, så skal jeg nok pippe til jer venner. Kender i Philosophy-serien???

Jeg ved serien er fra USA – og at deres emballage er pæn – tiltalende, og jeg kan lide produkternes duft. Thats it. Håber I er blevet lidt nysgerrige på, at tjekke serien ud, når I møder den i DK eller hele verden, når I snart rejser ud og sommerferierer <3

Møs og ahhh til herlige GRACE-dufte fra Philisophy fra

Ibbe

1 Comment
  1. Jeg har for længe siden prøvet et peeling sæt, og havde helt glemt det. må se om det stadigvæk virker :O)Har også haft en håndcreme, men var ikke helt vild med den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>