I Guder en herlig børnebog

IMG_7067.JPG

I Guder en herlig børnebog

Jeg vil gerne give børnebøger der oplyser og skaber glæde. Det gør denne bog. Jeg læste den for mig selv. Simpelthen. Jeg nød det inderligt. Denne bog skal bruges som gave til mit gudbarn, der fylder syv år den 5.november. Jeg har smuglæst den. Heldigvis ved jeg at hans mor går ind for genbrug. “Sigurd fortæller om de græske Guder” er sidste bog i den populære gude-trilogi. Da jeg er oldtidsnørd og virkelig elskede Oldtidskundskab i Gymnasiet, har jeg selv mange bøger om de græske guder. Ingen af mine bøger er så sejt illustreret som denne. Hold nu op nogle sindsygt fede illustrationer. Børn og voksne kan sammen finde mange timers hygge, grin og målløshed i denne bog. Sigurd Barrett er så talentfuld. Jeg er fan. Endnu mere efter denne bog. Læs og se mere om ham HER

Ordene er lige til at spise for alle børn. Letforståelige. Smagfulde. Sjovt sammensat. Inspirerende.

Hvem var Zeus? Hvad sker der, hvis man bliver forelsket i sit eget spejlbillede? Hvem var Herakles? Hvad med Ikaros. Ødipus?

Tænk på hvor nemt det bliver for de små poder at begå sig i Gymnasiet. Jeg ville gerne have vidst noget om Græske Guder, da jeg startede i Gymnasiet. Heldigvis havde vi en fantastisk dygtig lærerinde, som fangede min lyst til at dykke dybt ned i oldtiden i Grækenland.

Elsker bogens opbygning, bla er der tilsidst HVEM ER HVEM – HVOR SKETE HVAD -oversigter. En fed fed fed CD følger med bogen med sange, der er så hylende morsomme, at jeg ved mit Gudbarns mor, kommer til at synge dem med sønnerne…

Oplagt julegaveidé. 256 sider. Pris kr 300 Illustreret af Jeanette Brandt. Forlag: Politikens Forlag

Følg evt Sigurd HER

NB: der er ingen løftede pegefingre eller bedrevidenhed i Sigurds fortællestil. Det er befriende.

5 Comments
 1. Ja, Sigurd er sgu bare den bedste. Mine unger ELSKER ham og ønsker sig naturligvis også den nye bog til jul.

 2. Det er tredje boganmeldelse fra din hånd inden for den sidste måned, der har fået mig til at lave ønskelisten længere 😉

  Jeg havde også den mest fantastiske old-lærer i gymnasiet! Sådan en der bare brændte for sit stof! Så den her skal helt sikkert også hjem på boghylden her 😀

  1. Den er simpelthen så skøn – og sæføli skal vores børn vide alt om MEDEA og ZEUS. YEAH – tak for ros skønne Skalotte

 3. Vi har netop brugt denne som godnat historie i den sidste uges tid, for vores søn på 5 1/2. (Når man er i den alder betyder 1/2 altså meget 😉 ).
  Han var vildt med den. Og det var vi også. Og det samme var vores to lidt støtte piger på 9 og 11.
  Han skriver super godt og fængende – og samtidig fiåt han, at få budskaberne igennem.
  Love it 🙂

  1. Tove – det lyder fantastisk. Jeg har læst de første fire kapitler med mit gudbarn på snart 7 år idag – og vi havde en fest “ej Gudmor, tænk Kronos æder sine børn, det er da lidt dumt” hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>