Gwen Stefani og UD


Gwen Stefani og Urban Decay

Jeg ved godt, at I har set denne palette mange gange på min Facebookside – og mange gange i brug der også. I har også købt den på min anbefaling og meldt tilbage om succes. Tak for tilliden. Urban Decay-paletter er altid garanter for god kvalitet og holdbarhed, fremragende farver og forskellige nuancer af mat og shine. Urban Decay fås i Magasin, også online.

Samarbejdet mellem lækre Gwen Stefani og Urban Decay har været – OG ER – en kæmpesucces. I USA er der netop udgivet en blushpalette, et nyt browbox-kit i ask-farver, liplinere og læbestifter med Gwen Stefani indover igen. Den 15.februar lander de i Danmark. Jeg skal bare så meget have fingrene i den blushpalette. Åh, jeg er en addict. Men okay, jeg skal lige betale en dyr dyrelægeregning for Fjolles kastraktion først, og så ser jeg, hvad der er af småører tilbage. Bare min elskede langørede hundebasse har det godt, så bruger jeg med glæde alle de andre blush’s, jeg går rundt og ejer, men enhver har lov til at drømme…

Jeg tager i hvert fald ud til søde Sanne i Magasin i Rødovre for at tjekke Gwen Stefanis nyheder ud den 15.februar. Der bliver jeg altid mødt med stor entusiasme og gode makeup-råd – og tips der er af højeste kvalitet.

Dette er, hvad vi har i vente fra Urban Decay den 15.februar (alle er limited editions, så der bliver rift om sagerne):

3605971098895_gwenstefani 3605971105470_gwenstefani_alt2

Master_gwenstefani-1 Master_gwenstefani

#urbandecay #gwenstefani #magasin

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>