Hårpleje til mig – og dig

Wella for me

Reklame (sendt til test)

Hårpleje til dig – og mig

Hårpleje går jeg op i. Det ved I godt om mig. Toppen og bunden af mig er godt dækket ind (hår og fødder). Jeg fik tilbudt at få et skræddersyet sæt Wella Energy Code-hårpleje,, Jeg sagde ja tak, for jeg har altid lyst til at bruge produkter fra Wella. Som frisørens datter falder produkterne altid i min smag – og min hårbund og hårsække kommer på luksus-retreat, når jeg køber Wella hos frisøren

En smart app

Det er hos frisørerne, I kan få hjælp til et skræddersyet ENERGY CODE hårpleje-sæt, der kan afhjælpe en tilstand – styrke vores naturlige hår – og skabe balance.

Udfra en smart app/test-device fik jeg fem produkter, der matchede mig – og mit hårs tilstand – lige dér.

Udpluk af testen, der fører til DIT hårplejesystem fra Wella/Energy Code – DE FEM

Gå til frisøren

Det er hos frisøren, der fører Wella og Energy Code-produkterne, at I kan finde jeres hårpleje-sæt. Det er en investering – I know, men det er en god idé, hvis I vil gå all ind på hårets ve og vel. Jo vel I kan da sagtens købe andre shampoo’s og plejeprodukter – og de kan være gode. Dog må frisørens datter klappe over effekten af disse fem produkter, der har været super gode LIGE PRÆCIS for mit hår og min hovedbund.

Der findes et hav af Wella-produkter (det manglede egentlig bare, når firmaet har eksisteret siden 1880 – høhø) – og de har styr på hår. Det kan mærkes i hvert et produkt derfra.

Nogle af jer har fulgt min snak om disse fem Wella-produkter på Instagram i Live-shows by me. I får lige at vide hvilke fem een gang til (og de passede lige præcis til mig og min hårbund og mit hår):

  • Purify Shampoo
  • Balance Energy Serum
  • Hydrate Quenching Mist
  • Repair Mask
  • Reconstructive Elixir

 

Et lille indblik i de mange EnergyCode-produkter – og der er mange flere

Info om forhandlere og priser kan I få oplyst, hvis I spørger hos Wella-forhandlerne og en Wella-frisør nær jer – jeg har to super gode forhandlere tæt på mig – og jeg er en god kunde.

Knus og håber I er blevet inspireret til at kigge jer i bunden – eller ja I forstår – kig på jeres hår – og find ud af, om I trænger til ekstra pleje, fugt, skælkur, mere volume etc

Der er hjælp derude…

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>