Har du et negleproblem? Så fiks det

Sponsoreret (dvs NOGLE af produkterne er sendt til test)

Har du et negleproblem? Så fiks det.

Jeg har ikke problemer med negle der flækker og spalter. Jeg er overbevist om, at det skyldes gener, og at jeg har brugt negleolie siden Birthe fra Herôme lærte mig det i 1993. Mine negle er bare gode. Jeg bider dem heller ikke, MEN hvis jeg ikke passer dem, så bliver de grimme, tørre, hårde og knækker…

Hvis I har negleproblemer, så kan de fikses med gode negleprodukter (bla). Da det skal handle om negleprodukter i dette indlæg, går jeg ikke ind i kosttilskud, vand, sund kost, gener etc…

Vi skal se på Mavala

MAVALA er en schweizisk neglepleje-serie. Den er blevet ret så populær i Matas, og har fået mange trofaste brugere. Matas har eneforhandling af Mavala i Danmark.

Lige nu er der tre mini lakker for kr 100 fra Mavala i Matas – her er nogle af mine favoritter

MAVALA er en fin negleplejeserie. Helt sikkert. De fleste gode neglepleje-serier minder en kende om hinanden, synes jeg. Jeg vil faktisk tørt konstaterer, at i mørket, i sofaen, imens Netflix drøner derud af, er “al neglepleje grå”. Der er enkelte produkter, der stikker ud som helt særlige (Herômes Blå neglehærder ex.vis), Essence’s nail correcteur og Mavala’s mini lakker, men en neglecreme, en god negleolie eller en cuticle-pen er lig hinanden, og de gode mærker ret ens.

Jeg er sådan en, der elsker at sidde og smøre neglebånd ind eller skubbe neglebånd blidt ned, imens jeg ser TV og bare sådan sidder og stener. Det giver mig velvære. Om det hedder OPI, ESSIE, ESSENCE eller MAVALA er underordnet i “mørket i sofaen” – efter min mening…

Gaver

Jeg elsker at give neglepleje-gaver i værtindegave,  jule- eller advents-gave. Derved håber jeg at modtageren tager min vane om velvære til sig, og sidder og slapper i sofaen med en neglecreme eller negleolie. Jeg har købt tre Mavala negleprodukter i gave til modtagere af Ib’s julegave-fest i år samt Clarins håndcremer.

Spørg en ekspedient – bed om vejledning

MAVALA fås, som sagt, kun i MATAS. Spørg en ekspedient, hvis I vil vejledes i produkter til neglene til lige netop jeres problem; flækker de?, spalter de?, er de for hårde?, alt for bløde? bider I i dem? – Bed om vejledning – hvis I har et problem. Går I efter velvære og hygge-neglepleje så vælg en god negleolie, , en god håndcreme, en cuticle-pen og en styrkende underlak. Det er et super udgangspunkt for sunde negle – og prøv endelig de fine minilakker. Jeg har 14 af farverne…

Bedste produkt fra Mavala

Der er eet produkt i serien, som jeg i hvert fald véd virker. Jeg har set det med mine egne øjne for nyligt på en 11 årig sej pige. Mavala stop virker. Den kan hjælpe en “neglebider” med at stoppe med det pjat. Bare stoppe. Selv på børn virker den (ikke helt små børn skal bruge det). Det virkede på min venindes datter, og hun holder ved, og har ikke bidt negle i over en måned nu. Hurra.

Mavala stop hjælper med at stoppe vanen med at bide negle og sutte på fingre. Neglebidning er en skidt vane, som hurtigt kan accellerere, og så er det top-uhygiejnisk også. Mavala Stop har en udpræget bitter smag og ser ud som en klar neglelak (MÆND kan også bruge en!). Kan bruges direkte på neglen eller oven på neglelak. Hjælp dem I kender, der har problemet. Fortæl dem om Mavala Stop…

Velegnet til børn* over 3 år og voksne.

Brug

Læg et lag Mavala Stop på hele neglens overflade (eller oven på neglelak) og lad det tørre. Undgå at vaske hænder lige efter påføring. Gentag hver anden dag ind til at vanen er stoppet. Inden hver ny påføring fjernes det gamle lag med neglelakfjerner.

Vigtigt: ikke egnet til børn under 3 år. Jeg anbefaler kun Mavala Stop til børn i skolealderen.

Inspiration

Måske er I selv neglebidere? Måske kender I een? Så lov mig at prøve Mavala Stop, og meld endelig retur. I kan også give den i gave, hvis I tør???

Det er en kæmpe hjælp for dem, der har problemet, at blive det kvit. Jeg lover jer, de en dag vil takke jer…

Knus fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.