Hav og mand

Sponsoreret*

Hav og mand, Artisan Blu

Engang tænkte jeg “morfar”, når jeg tænkte på hav og mand. Min morfar var fisker, og jeg elskede ham højt. Han duftede så godt efter en uge til havs, når han kom hjem til min mormor, kyssede hende og gik direkte på badeværelset. Han duftede også dejligt, da han havde været i bad, og havde vasket havet og fiskene af sig. Idag, når jeg tænker på hav og mand, så tænker jeg på Mikkel Beha. Altså ikke ulækkert og sjofelt, bare mand og hav – nok nærmere “mand, kone og børn, oceaner og Havana“…

Hav og mand er også at finde i denne darling parfume fra John Varvatos, Artisan Blu. Artisan Blu tager hele John Varvatos-kollektionen med dybt ned i Middelhavet. Artisan Blu er; citrus og friske urter med trænoter. Artisan Blu er en frisk herreduft, faktisk både frisk og fræk.

Jeg tror ikke den dejlige Mikkel Beha går med parfumer, når han med familien flyver hen over verdenshavene, men hvis han gjorde, så ku Artisan Blu være sagen. Hvis nu “din gamle skipper ved roret derhjemme” (din mand, kæreste) skal forkæles snart? (kunne være en oplagt  FORÅRSGAVE), så kan jeg lige love for, at denne duft er lækker.

Duftens essens:
Topnoter: Det første duftindtryk er en blanding af citrus og jordagtige noter af bergamot, bitter appelsin og frisk lavendel. Basilikum giver topnoten en sanselig effekt.
Hjertenote: Et strejf af urterne palmarosa og fransk salvie komplimenterer noterne af geranium, iris og orangeblomst absolute, der sammen skaber en sensuel og maskulin duft.
Bundnoter: En træagtig base med noter af patchouli, cedertræ, pinje, tamarisk og pistacietræ, der giver et  rustikt touch, god HAVBUND…

Designet:
Artisan Blu er med sine azurblå farver indbegrebet af hav og mand. Med strejf af sølv symboliserer Artisan Blu-flakonen det farvemættede hav, som duften er inspireret af. Det fokus, der er på detaljer og det gode håndværk i John Varvatos´mode- og skinddesign får nyt liv i duftflakonerne. Hver flakon er håndlavet af naturmaterialer, så hver flakon fremstår som et unika. Det betyder, at hver duft besidder sin helt egen karakter.

John Varvatos Artisan Blu EdT 125 ml. 645 kr.
John Varvatos Artisan Blu EdT 75 ml 460 kr.
Er I Magasin og Salling nu.

*produktet er sendt til test, og det er Jan (og jeg) meget glade for <3 wauh Kong Neptun på Frederiksberg. Jeg har ikke aff.links tilknyttet bloggen.

#johnvarvatos #artisanblu #herreduft #parfume

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>