Helena Christensen og Nimue

Helena Christensen og Nimue –

hvis jeg bare havde vidst, at hun elsker hunde …

Så havde jeg kastet rosenblade efter hende, havde lavet et neonskilt med ordene “hunde er helse, og du er topmålet af skønhed”, da hun kom ind af døren, og indtog scenen. Hun indtog hele rummet med sin skønhed, da hun – let som en alf – og smuk som en skønhedens muse – kom ind af døren, og præsenterede pressen for sit samarbejde med det sydafrikanske brand Nimue.

Hvis jeg havde været fashionkyndig (hvis jeg var en, der fulgte med i fashion), så havde jeg for længst spottet, at hun elsker hunde. Hun har selv hund. Det anede jeg ikke. Vi var nogle stykker, der faldt i snak om Helena og hunde, og kun derfor fandt jeg ud af, at hun er glad for hunde (tjek hendes IG, så finder I svar). Fordomsfuld, som jeg er engang imellem, tænkte jeg “hun rejser hele tiden, er meget humanitær, så kan hun ikke også være hundeven for pokker”. Kæft, jeg er dum. HUN KAN DET HELE…

De andre måtte gerne

De “rigtige” pressefolk fik lov til at interviewe hende. Åh, hvor jeg gerne havde villet sige noget til hende. Jeg havde nok ikke turdet, når det kom til stykket. Men jeg var da god til at snakke med Ole H, og det var en hel time (jeg elskede hvert minut). Så det vil jeg altså gerne opleve en dag, at sidde overfor Helena Christensen og sige “Hej, du er virkelig dejlig”…

Idag fik journalisterne (og de “fede”) et kvarter med Helena Christensen – one on one. Hvor sejt mand.

Bare det var mig. Jeg ville have fortalt hende, at hun var min kunst på væggene, da jeg var 18, i mit første eget hjem. Der hang hun i rammer. Hun reklamerede for Jackpot eller Inwear (måske Noa Noa) – husker ikke helt, men hun var så smuk, at hun prydede mine vægge i mit værelse i det bofællesskab, jeg boede i. Jeg ville have sagt, WAUH og IH og ÅRH – og sikkert vist hende både Blop og Fjolle. Nå, ja, og jeg havde også snakket lidt om Age intelligent Nimue-stuff…

LGFB

Da jeg ikke er fashion-god, så ved jeg ikke en skid om mode, men jeg har altid kunnet se SKØNHED, og i Helena Christensen så jeg bare en drømmekvinde – en guddommelig kvinde. Jeg har fulgt hendes liv sådan I ved i medier og sådan. Da jeg lavede skriv og talk om Christines Headwear og LGFB, og Helena C var indover, elskede jeg hende igen, som voksen, værdig, givende og empatisk kvinde. Hun er stadig smukkere end smuk, og jeg fandt ud af, at hun også besidder en skønhed indeni, som jeg beundrer.

Helena og Nimue

Jeg har idag været til international presse-lancering af Nimues helt nye hudplejeserie AI – Age Intelligent* – i Mogens Dahl Koncertsal i København. Speciel guest ved sammenkomsten var smukke, danske og dejlige Helena Christensen. Helena Christensen er det nye(ste) ansigt for Nimue, hvilket jeg synes er et helt igennem godt valgt. For hun er så billedskøn. Hvis hun bruger Nimue, kan det nok være, jeg lige må igang igen med alle mine Nimue-produkter (og jeg har en del…)…

FIRE PRODUKTER i AI-SERIEN

*Age Intelligent hudplejeserien, (Nimue AI), er en ny og aldersbekæmpende serie, der er baseret på den nyeste teknologi og forskning indenfor hudens aldringsproces – og det, der trigger den (som stress, sukker, for lidt søvn, rygning etc)
AI har et “klogt” transportsystem, så de aktive ingredienser kan virke endnu mere effektivt.

Nimue AI består af fire klinisk dokumenterede produkter; dagcreme, natcreme, ansigtsserum og serum til øjenomgivelserne. Alle produkterne anbefales hud med tiltagende tegn på aldring eller miljøskader (som pigmentpletter eksvis). NIMUE FÅS HOS UDVALGTE KOSMETOLOGER I DANMARK.  I kan finde forhandlere af AI tæt ved jeres bopæl ved at ringe til tlfnummer:   33 32 33 22.

Var der dresscode?

Det var et meget fint arrangement. De bedste var samlet fra europæisk presse – ja og så en der hedder Ib.

Jeg havde sgu ikke læst i invitationen, at der var dresscode (Business attire). Det var der. Jeg var en kende underdressed, havde fletninger i fedtet hår – og sclerosen var lidt fræk idag, men HEY, det gik. Jeg gik, det gik. Jeg havde min yndlingsbluse på fra min veninde Anne. Den er total hippieglad – og lige mig. Jeg fik den i fødselsdagsgave, og mærket kendte jeg kun perifert, for jeg har ikke råd til tøj i den prisklasse. Only in my dreams, og dem opfyldte Anne til min føsda, og gav mig den smukke bluse. Den gav mig styrke idag, sammen med alle de velklædte typer fra hele Europa…

Livet er smukt – og det er Helena Christensen også. Også hendes hund – se hende HER.

For slet ikke at tale om Chris Isaak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.