Helena Rubinstein mascara holder altid

Annonce

Helena Rubinstein mascara holder altid

Helena Rubinstein mascara’er holder altid. Sådan er det, og sådan har det altid været. I kan købe billigere mascara’er, I kan købe nogle der er dyrere – men when it all comes down to it, så skuffer en HR-mascara aldrig. Det er bare om at vælge dén, der lige præcis passer til dig og dine vipper – dine behov – længde – volume – et mix – andet…

The HR mascara family

I har sikkert allerede jeres egen favorit fra The HR Mascara family. Jeg har min(E). Mine yndlings hedder Lash Queen Sexy Black (love the name) og Lash Queen Feline Blacks. Jeg elsker at mixe de to – eller bruge dem a part. I min Matas-tid brugte jeg skiftevis Dior og Helena Rubinstein-mascarer – for de var bare de bedste. Idag halter Dior en kende efter, og Rubinstein er i førertrøjen.

Lash Queen Sexy Blacks

LASH QUEEN Sexy Blacks er en cremet mascara, som giver vipperne den flotteste kurvede form, der virke “push-up-ish”. LASH QUEEN Sexy Blacks er en helt unik mascara, der giver voldsom volumen, og har en ekstrem holdbar effekt. Børsten er (efter min mening) en perfekt kurvet størrelse 60-90-60, der griber godt fast om vipperne og giver et flot og fyldigt buet resultat. Lash Queen Sexy Blacks er designet i en emballage med forførende blonder. I love it.

Lash Queen Feline Blacks  (fås også i vandfast – og jeg har dem begge)

LASH QUEEN Feline Blacks giver både lange og fyldige vipper. LASH QUEEN Feline Black plejer og gør vipperne bløde og nemme at frisere i form. Den tørrer ikke så hurtigt op som Sexy.  Øjnene får et mere naturligt look med denne – end med sexy – men hvis de to miskes er der MIAW i livet…

Pris

Helena Rubinstein køber jeg, når der er tilbud (eller i julegave-æsker nedsat efter jul). Så har jeg dem altid herhjemme. Vejl.udsalgspris er kr 280 (lige nu minus 20% i Matas – så derfor 224 kr)

Dyr eller billig mascara???

Jeg bruger både og. Jeg har kun een regel; DE SKAL VÆRE GODE – IKKE DRYSSE – IKKE SMUDGE – IKKE GØRE ONDT – IKKE  KLUMPE – IKKE GØRE VIPPERNE FOR HÅRDE etc.

Når jeg skal have en god billig mascara – så køber jeg DENNE HER.

Når jeg skal have en god dyr mascara – så køber jeg Helena Rubinstein.

Når jeg vil have en hippie-mascara, så køber jeg denne.

Hvad gør I??? Har I nogle gode tips til en god mascara??? 

Ha’ en dejlig søndag fra Ibbe

(jeg har fået tilsendt en HR mascara i hele min blogger-tid, så derfor kan jeg roligt sige, at jeg køber min HR-mascara’er selv)…

4 Comments
  1. Jeg bruger altid Clarins Wonder Perfect. Da jeg opdagede at jeg ikke kunne tåle Max factor mere,var jeg nød til at finde et mærke som ikke irriterer mine øjne. Jeg startede ned at bruge La Roche fra apoteket men de forhandler den ikke mere så nu har jeg kastet min kærlighed på Clarins. Desværre fås de ikke i waterproof,så jeg frygter lidt om mascaraen holder når min datter Maria snart skal giftes. ❤

  2. Tak det vil jeg prøve, det vil bestemt gøre mig mere tryg til brylluppet 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.