En helt vidunderlig fugtmaske

Reklame

En helt vidunderlig fugtmaske

Ja, ja – jeg ved godt, at vi alle ville ønske, at Codage masken kunne fås i alle Matas butikker, bare sådan lige at kunne hoppe ind i en Matas og hente den,  men det er ikke muligt.
Hvis vi tænker top-kvalitet til huden med synligt effekt – der varer ved, så kan vi bla købe den hos Magasin // online

Hvorfor fugtmaske?

Vi er så meget indenfor i vinterperioden og vores hud taber fugt og bliver træt og trist – at se på. Der skal noget ekstra godt til. Der skal FUGT til. Huden bliver så dehydreret af al den SOFA-tid indendøre.

Der findes et hav af fugtmaske-muligheder derude. I kan købe Matas’ egen fugtmaske, den er fin. I kan købe Clarins’ eller Ecooking’s. MEN den jeg har fundet, som jeg har haft bedst udbytte af, er den fine krukke fra Codage med fugt i. Den er så god. Virkelig god (og tro mig, når jeg siger, jeg har prøvet mange, og kan skrive om lige præcis den og dem, jeg vil)…

Codage Moisturizing Mask kr 345 for 50 ml (jeg køber den, når de har Goodiedays i Magasin)

Codage’s fugtmaske er en nærende creme, der gennemfugter tør, trist, fugtfattig og træt hud. Udover at fugte huden, peeler masken også huden ganske forsigtigt med enzymer – så vi har fat i en 2-i-en maske – YEAH.
Kombinationen af fugt-’boost’ og let peeling er en drømme kombination. På ganske kort tid har huden glød, er blød og føles lækker (og ikke stram)
Brug masken to gange om ugen på ansigt og hals, eller som førstehjælpsbehandling ved ekstrem pletvis tørhed i huden. Bruges på ren, tør hud. Lad sidde ca. 10-15 minutter, og fjern derefter det overskydende produkt, der sidder på huden, med en hårdt opvredet vaskeklud, og afslut med cremepleje.

OG så dufter den helt vidunderligt <3

Hvem og hvorfor

Den er især god til moden, tør hud, der skriger efter fugt. Hvis I ikke kan hører jeres huds skrig, så tag et kig på den. Hvis den er rød, grå, tør, trist og/eller kedelig, så vil jeg anbefale en investering i denne maske. Der er til cirka 50 gange i krukken for kr 345. Det er en fin pris for effektfuld hudpleje.

Konsistensen er tæt og drøj. Der skal ikke meget til for at virke. Det elsker jeg. Da der er sheasmør i, er den god at fordele, da huden bare slubrer den i sig. Jeg varmer altid lige cremen op ved at massere den rundt på hånden, og så påføre i ansigtet med lette tryk. Det er så lækkert.

Den kan også bruges af normal/kombi hud. Jeg vil ikke anbefale den til fedtet hud med urenheder. Den skal hellere bruge en rensende maske.

Ingredienser:
Det der nærer: Økologisk Shea Butter, Økologisk Baobab Olie, Jojoba, solsikke og Mimosa.
Det der fugter: Hyaluronsyre HPM (hvede og roer)
Det, der peeler og giver glød: ”Bacillus ferment” – et stof ,der giver en let peel – et alternativ til alpha hydroxy frugtsyrer

Fin pH værdi på 5-8.

Hvor

I kan købe Codage hos den danske forhandler og hos bla Magasin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.