Her kan I læse hele artiklen fra Femina uge 17 2014

ibifemina

Her kan I læse hele artiklen fra Femina uge 17 2014

UDDRAG fra artiklen:

“Jeg tror på, at bekymringer ødelægger mere, end det gavner. Jeg vil have det bedste ud af dagen, og det kan jeg bedst få, hvis jeg kan bidrage med noget. At jeg kan se min mand i øjnene, når han kommer hjem fra en hård arbejdsdag, og virkelig lytte, når han fortæller om den. Det er vigtigt for mig at være nærværende og til stede for dem, jeg elsker, og dem, jeg møder på min vej. Det kan sclerosen tage fra mig. Så det er en stor frygt.
Heidi vil ikke ynkes. Hun er bærer af sclerose, ikke ramt”…

Jeg spurgte Camilla Kjems (Feminas fantastiske chefredaktør – klik på hendes navn og kig forbi hendes blog) om jeg måtte få artiklen, der var i Femina, uge 17 2014, på pdf. Det måtte jeg gerne. Det er så fedt altså. Jeg er meget glad. Taknemmelig.

Mange af jer har læst uddraget af artiklen via Feminas hjemmeside (den havde engang over 1000 likes, nu kun 15 – spørg mig ikke hvorfor), men artiklen i Femina er meget bedre. Mere uddybende. Mere mig.

Det er selve artiklen i Femina, jeg er meget stolt af. Glad for.

Artiklen har gjort meget godt for mig. Ikke på nogen måde pengemæssigt, men på alle måder hjertemæssigt.

Jeg har mødt mange nye mennesker via artiklen. Mennesker, der henvendte sig efter de havde læst artiklen. Mennesker, der ville sige tak eller spørge om noget. Tak, fordi jeg sagde det de tænkte eller havde følt. Dem der selv havde sclerose. Dem, der elskede nogle bærere af sclerose. De henvendte sig til mig via Facebook eller pr.mail. To sendte blomster. Vildt. Responsen på artiklen, på billederne, var rørende og styrkende. TAK ALLE.

Jeg er mest stolt af, at Rikke Lund, der skrev artiklen, ikke kendte til sclerose, inden hun mødte mig. Hun formidlede et ærligt portræt af mig, af mit liv med sclerose. Jeg er sikker på, at hun godt ved hvad sclerose er, for en sygdom, nu.

Hvis du har lyst til at læse artiklen, kan du blot klikke på billedet.

Skriv endelig en kommentar, hvis du har ord, du vil dele omhandlende artiklen. Tak venner.

5 Comments
 1. jeg har fuldt dig længe på bloggen – men har misset denne artikel. Du er utrolig sej og hvor er det beundringsværdigt at du stadig og på trods – hjælper andre.
  Jeg er selv førtidspensionist efter mislykkedes diskusprolaps operationer og har også nervesmerter i venstre ben – somme tider er det sgu svært at finde det positive i livet – men der er du virkelig et forbillede – bliv ved – jeg bliver ved med at følge dig – tak

 2. Nu fik jeg endelig tid til at sætte mig ned og læse artiklen, som jeg havde lovet mig delv at gøre. Jeg havde også lovet, at jeg så ville skrive en kommentar. Det har jeg haft lyst til længe, når du skriver om sclerosen, men jeg er altid blevet revet væk fra tanken af hverdagen, som ligenu indeholder en baby, der helst bare vil campere på sin mor…

  I virkeligheden har jeg nok ikke så meget at sige om selve artiklen. Jeg synes det var dejlig og livsbekræftende læsning. Jeg synes du er sej og en kæmpe inspiration! Både hvad angår din indstilling til livet, sclerosen og din store viden om beauty-produkter. Tak for din blog! Den er så fin. Og tak for at dele den artikel.

 3. Helt fantastisk hudløsærlig artikel, vil virkelig krediterer dig for din ærlighed med at ikke alle med Sclerose har det ens. Der er for mange artikler og historier om hvo godt folk med ms har det, så at mange tror at sådan har vi alle det. Tror der er mange der kan have stor gavn af at læse artiklen. Især med hensyn til, at livet ikke stoppe når man får diagnosen, men der skal kæmpes for et nyt, og alle kampe er forskellige.

 4. Fantastisk artikel om et fantastisk menneske 🙂
  Du er rigtig god til at beskrive, hvordan du har det, hvad det gør ved dit liv og din krop på en meget usentimental måde, som får mig til at beundre dig i stedet for at ynke dig!
  Kys, knus og kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.