Hey Chris Hemsworth

Sponsoreret

Hey Chris Hemsworth

I skal lige se Jans julegave fra mig, BOSS BOTTLED Limited edition Man of Today (i den flotteste grå flakon). Er den ikke flot? Ja, ja – jeg ved da godt, at I kigger på Hemsworth (gjorde jeg da også), men da Jan har brugt parfumen lige fra starten i 1998, var han nødt til at have denne smukke udgave.

Det samme indeni…

Der er ikke ændret noget ved kompostionen af parfumen.

BOSS BOTTLED’ s elegante, træagtige duftnoter afspejler stadig ham den lækre mand med det gode hjerte. Resultatet er en duft, der forbliver lige så moderne og relevant i dag som den var ved lanceringen.

Et symbol på maskulinitet, . LIMITED EDITION DESIGN Man of today BOSS Parfums er med et nyt design skabt  i meget begrænset oplæg – – så den er et ægte samler objekt, som Jan selvfølgelig skulle have (derud over har vi købt en – på tilbud – til vores ven Dimitris på Kreta, som vi tager med til ham til sommer).

Kr 520 for 50 ml (i en begrænset periode)

Chris Hemsworth

Nu er det Chris Hemsworth der er Boss Bottled ambassadør. Flot valg, og han har også hund, så jeg er glad haha. Kan I huske, da jeg mødte Gerard Butler? Det var så vidunderlig en oplevelse. Tænk, hvis jeg også får mulighed for at møde Chris Hemsworth. Oh la la la – en kvinde må gerne drømme, også en som mig, der fylder 47 om 6 dage hahaha.

Prøv at finde denne udgave derude, fordi den er så pæn, og altid kan pynte på en mand – til en mand – på den ene eller anden måde…

Jeg elsker den duft. Gør I også??? BOSS BOTTLED – tjek den ud – med din tud. Få en prøve med hjem til manden, når I ser Boss parfumer derude. I vil ikke fortryde det.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>