HH Simonsen i guld og lilla

Reklame

HH Simonsen Limited Edition i guld og lilla

“Vil du teste en god føntørrer Ib?”. Ja, det vil jeg gerne, for min frisør siger, at jeg skal have en god føntørrer med ion-teknologi og en god styler.

Det har jeg nu…

Føntørrer

HH Simonsen Limited Edition Boss Føn, 799 DKK (guld og lilla)

Den populære Boss Føn fra HH Simonsen er kommet i smukke limited edition efterårsfarver, Gold og Purple. Føntørreren “skyder” med 2000 watt, og er udstyret med den nyeste ion-teknologi for et glansfuldt resultat uden krus og statisk elektricitet.

Med BOSS får vi en kraftfuld føntørrer, som med sin 2000 watts motor giver  en superhurtig og effektiv føntørring.

BOSS er udviklet i letvægtsmaterialer, som gør den nem og komfortabel at arbejde med. Forhandles i en begrænset periode i fall limited edition i farverne purple og gold – så længe lager haves.

Styler

Jeg har længe ledt efter en ny og en god styler, der var “spasservenlig”. Min gamle GHD kunne jeg ikke håndterer mere. Signatur styleren fra HH Simonsen er god for mig. Den er fool proof. Virkelig nem at arbejde med. Nærmest umuligt ikke at finde den supernem at bruge. Jeg har vist jer nogle fif med styleren på Instastories. Jeg ved, at det gav jer inspiration til nye frisurer med pandehåret, der fik et buk ud af… 
Purple styler (bærfarvet)

Signature salon-styler er skabt af lette materialer og udformet i et ergonomisk design. Den er let at holde ved, vejer kun 240 gram og er dermed perfekt til såvel hjemme- som salon-brug.  Signature Styler har funktioner som hurtig opvarmning, automatisk sleep mode funktion, en fleksibel ledning og mulighed for temperaturjustering (som selv jeg kan finde ud af – viste jer det i en video i weekenden).

Det flade design gør, at Signature Styler kan anvendes helt oppe ved hovedbunden og dermed skabe et ypperligt glat resultat. Stylerens plader med en unik kombination af titanium, turmalin og olie sikrer en let og skånsom glatning af håret, der efterlades blankt og blødt. We like.

De nye ltd. editions fås hos den lokale frisør og info. om den fås hos HH Simonsen på:

info@hhsimonsen.dk ellers ring på +45 73 75 10 00

HH Simonesen laver virkelig god kvalitet til ok priser og giver 5 års garanti. Så meget tror de på deres produkters kvalitet: http://hhsimonsen.dk/garanti/. HUA. Min frisør står inde for HH Simonsen, og det er en rigtig god garanti – for mig…

Hvis I

Hvis I står og skal forny en føntørrer/en styler (glattejern) eller købe for første gang, så kan I roligt købe HH Simonsen. Jeg har købt alle mine gadgets til håret hos Gitte frisør (dengang hed produkterne WAHL). De her to har jeg fået til test, og jeg viser flere tricks med dem. Følg med på Instagram, hvor jeg vil folde mine vinger ud, og trylle med min nye styler.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>