Hjælpemidler til mine deller og appelsinhud

Annonce

Hjælpemidler til mine deller og appelsinhud

Jeg kan godt lide at se sådan rimelig godt ud. Altså I forstår. Jeg kan lide det nogle dage. De fleste dage er jeg til hyggetøj, buler i tøjet og halvfedtet hår, men når jeg så skal være lækker, og ligesom SHINE ude i livet, så har jeg nogle hjælpemidler, jeg gerne vil dele med jer…

 • jeg har altid gode sko – sådan nogle flade sager med god støtte, der nærmest er “andefødder” (I like my feet – happy).
 • jeg har pæn makeup på (det er nemt)
 • jeg har måske også et par pæne smykker på
 • okay-pænt tøj har jeg også på
 • også pænt undertøj
 • MEN så har jeg også to ting inden under, som gør hele forskellen; frække kompressionsstrømper og shapewear…

Shapewear og kompressionsstrømper

Jeg hørte om ITEM m6 fra en veninde, der har købt det i Tyskland i en årrække. Det er ikke nyt for mig med kompressionsstrømper. Jeg har selv solgt en del i min Matas-tid, men aldrig nogen, der var så pæne (og så gode) som de her.

Shapewear har jeg også herhjemme både noget fra Femilet og sågar H&M’s.

Jeg er ligeglad med, hvad mine hjælpemidler hedder, bare de hjælper…

Item m6 shapedress

Jeg fik muligheden for at prøve en shapedress fra ITEM m6. Jeg troede ikke på, at jeg kunne få min krop ned i en str L,  men jeg fik kyndig vejledning – og L er den helt rette “undertøjs-kjole” til mig. Den sidder simpelthen så behagelig, og gør ikke ondt. Jeg kan trække vejret i den. Det kan jeg ikke i den jeg har fra Femilet. Den maser mine deller så rart – so to speak. De forsvinder helt – og jeg får en ensartethed, jeg ellers ikke har – sagde Michelin-pigen…

Alle shapewearprodukter fra ITEM m6 giver en ret så forbløffende silhuet. Den specielle form og push-up zonerne er som et ekstra lag hud. Min shapedress udglatter min mave, – holder på formerene…

Jeg elsker, at jeg kan føle mig sådan okay-old-men-sexet – og stadig være komfortabel, hele dagen/aftenen. Jeg har aldrig prøvet mere komfortabelt shapewear. Min veninde så selv første gang, jeg prøvede det på. Hun var helt sådan positiv rystet over, hvor SLANK JEG SÅ UD – pludselig – haha. Jeg var rystet over, at jeg kunne trække vejret – og have det rart i sådan en. Jeg har anbefalet den vidt omkring, og tilbagemeldinger er helt hysterisk gode.

Jeg ønsker mig en i sort, så snart jeg har sparet op. Det er en investering i WAUH-effekt og ahh-behag at købe sådan en sag. Den koster kr 979 – og kan bestilles på ITEM m6’s hjemmeside.

Om Shapedress

Shaping effect 24/7. Slank silhuet med high-tech kompressionsteknologi. Shaping Dress med ekstra formgivende effekt. Det dobbelt elastiske materiale fremtryller en flad mave og flot talje.  Flade, fastklæbede søm og brede holdere gør Shaping Dress usynlig, så holderne ikke ses. ITEM m6 sørger for en perfekt silhuet i ethvert outfit.
Kjolen med 24/7 Strong Shape har fuld virkning og smyger sig altid fleksibelt og blødt om huden, især omkring brystet. De indsyede easy-open string-trusser garanterer perfekt pasform uden at rutsche.

SÅ er der strømper

Alle der bruger strømpebukser kender til dét med at finde nogle par, der bare altid holder. Om de er fra Føtex eller Wolford, bare de sidder godt. De her sidder godt. De løfter røv, har god støtte og kompression all the right places. De har også en god pris, kr 380. Det er ikke dyrt, når jeg tænker på, hvad de kan og gør…

ITEM m6  Tights Translucent

Tights Translucent er gode strømpebukser med mat look (findes i fire nuancer).  Tights Translucent sørger for en hammer lækker krop takket være den diskrete push-up effekt omkring den forstærkede buksedel. Ja tak til lidt støtte dér…

Tights Translucent med den særlige kompressionsteknologi fra medi understøtter effektivt blodcirkulationen og aflaster kredsløbet. Mine ben forbliver friske med god blodcirkulation. Hele teknologien bag gør også Tights Translucent  egnede på lange rejser. Virkningen af Tights Translucent har den perfekte pasform takket være særskilt afmåling af kroppens størrelse (der er måleskema på hjemmesiden). Mine er str L.

High-tech kvaliteten i Tights Translucent sikres af en moderne produktionsmetode, som er baseret på knowhow fra medi compression. De halvgennemsigtige strømpebukser er selvfølgelig Made in Germany, hvor de har en knowhow uden sidestykke.

Er det noget for mig, Ib?

Det ved jeg ikke. Hvis I har prøvet shapewear og fundet det upraktisk og træls, så kan ITEM m6 være svaret. Jeg har prøvet strømpebukser på samme niveau som de her, men jeg har ALDRIG prøve en shapewear-underkjole med så stor komfort som denne. Det er uomtvisteligt. Så er I til det, så kast jer ud i det. Jeg har fået begge produkter til test, og er glad for at kunne videregive min erfaring til jer. Jeg havde (som jeg altid gør), gjort det klart, at kunne jeg ikke lide, hvad jeg prøvede, vil jeg intet skrive. Det vidste de godt, og var helt indforstået, men som Palle sagde “du bliver vild med det”, og han fik ret.

Her er forhandlere i Dk – hvis I vil undersøge det nærmere.

Hemmelighed

Nogle gange herhjemme – selv på en dag, hvor jeg ligner udskidt grød, tager jeg strømpebukserne på, for de gør mine ben så glade – og lettere. Også shapedress kan jeg finde på at tage på, bare for at lege, at jeg er delle og cellulite-fri. Det er skønt. Jan hader heller ikke underkjolen, og synes faktisk jeg ser sexet ud i den. Så bare vent til jeg en dag får den i sort. Miaw.

Der er også ITEM m6-produkter til mænd

Det var lidt indsigt i min verden med hjælpemidler i alle former – men her former mine hjælpemidler mig <3 møs fra Ibbe

7 Comments
 1. Jeg er osse glad for shapewear; både strømpebukser, shorts og kjole. Jeg synes det er rart at lår og balder ikke slasker rundt, når jeg går, og at lårene mister lidt af deres ridelårsfacon 😉 (maven er ikke et problem). Egentlig synes jeg det er tilbage til korsettet-agtigt og Elsk dig selv som du er-forrædderi. Men når nu man har det bedre er det vel ok… 🙂

  1. Ha ha god pointe men ja når vi har det bedre og sys vi ser bedre ud – er det bare i orden

 2. Kære Ibbe
  Jeg overvejer at købe Shapedress, men kan kun se den i sort, det ligner din er i neutral/hud farve.
  Vil helst ha’ den i neutral/hud farve, det passer bedst under mit tøj, ved du om den kan købes?
  Solskinshilsen
  Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>