Hjælpen er nær – mød et røvhul

Afstand – Afstand – Afstand

Hjælpen er nær – mød et røvhul

Jeg havde altså ikke troet, at jeg ville have et blogindlæg med ordet røvhul i overskiften. Det har jeg fået idag…

Corona har store omkostninger for mange. Mange mister penge, nogle mister deres job, andre mister kontakten med deres nærmeste, nogle bliver meget syge, nogle smittes og ender på vores sygehuse. For nogle er det mødet med døden…

Derfor skal vi tage det alvorligt. Afstand – Afstand – Afstand og håndsprit.

Midt i alle de frygtelige historier vi hører, er der små oaser af historier. Nogle af dem har et røvhul centrum…

Fjolle

Fjolle skulle være trimmet imorgen. Hos hans skønne hundefrisør sørger hun for ALT med hans grooming lige fra potepleje til analpleje. Hun tømmer hans analkirtler hver 3.måned, og så betyder det, at han har en ren røv at trutte i – so to speak.

Grundet corona og halløj blev Fjolles tid imorgen afmeldt. Jeg besluttede torsdag, at jeg så ville gøre mit for at groome Fjolle selv – så godt jeg kan. Jeg er udfordret, da jeg ikke kan mærke mine hænder og da min finmotorik er en kende udfordret. Heldigvis er Fjolle så sød, så vi gør vores bedste sammen. Potepleje gik ok og ørepleje. Da jeg kom til analkirtlerne, mødte jeg to fyldte og røde kanaler. Fjolles røvhul skreg…

ja her er det så – his bullseye

Jan og jeg kunne ikke tømme kanalerne, så jeg skrev til vores dyrlæge for HJÆLP. Heldigvis er hun også vores ven, for hun reddede både vores og Fjolles røv idag.

“Kan Jan komme med ham kl 14.30?, så ordner jeg tømningen og rens hurtigt. Jan og jeg har ingen kontakt. I stiller Fjolle der og der, og så henter jeg ham og sætter ham samme sted, når jeg er færdig, og så er han fikset. Der bruges desinfektion…”

Jan kørte til Glostrup, og kom hjem igen ret hurtigt med Fjolle og hans tømte analkirtler og bedøvende/rensende salve ved hånden.

Hvor er vi heldige at kende sådan en dejlig dyrlæge. Fjolles analkirtler var nemlig så fyldte, at der skulle en dyrlæge til at klare det.

Corona koster så meget for så mange. Når vi møder hjælpsomhed og næstekærlighed, så skal vi fortælle hinanden om det. Os tre herhjemme føler, at vi idag har mødt det, for uden hjælp kunne Fjolle analkirtler været blevet betændte etc. I forvejen har han humpet numsen hen af gaden et par dage uden vi kunne hjælpe ham. Det føles så rart, at han nu har det bedre allerede – og det har vi så også. Midt i al usikkerheden og utrygheden reddede vores dyrlæge vores og Fjolles røv idag.

Forstår I hvorfor jeg havde brug for at dele dette med jer? Det havde jeg, fordi jeg har brug for at høre de gode historier OGSÅ, imens den værste HISTORIE i lang tid udspiller sig for os i hele verden – nemlig corona…

Hav en god aften derude venner

Knus fra Jan the man, Fjolle og Ib

7 Comments
  1. Sød og hjælpsom dyrlæge ven I har og godt Fjolle fik sin hjælp 🙂
    Vi havde en kat som døjede med fyldte analkirtler, av!
    Du har ret, de gode historier skal vi huske at dele 🙂
    Tak for deling og en god ny uge ønskes I 3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.