Hudpleje til kombineret hud

Reklame

Hudpleje til kombineret hud

Jeg har set de her fire produkter føre til en pænere hud. Jeg har set det på en veninde – og på en af jer. Jeg anbefalede en veninde at gå i Magasin, for at købe Vinopure toner og serum, men hun gav den hele armen og købte tre produkter i serien.

Hun har normal/kombineret hud med tendens til urenheder – hver måned!. Hendes porer var ret store og åbne…

Efter een måned med de tre produkter, siger hun; “min hud er rigtig flot nu Ib – jeg har det meget bedre med mig selv”. Hendes porer er tydeligt mindsket og hendes t-zone-område er meget mindre olieret. Der er en kæmpe forskel fra før til nu. Det er mageløst.

DET ER RET FANTASTISK.

Vinopure

Caudalie’s Vinopure serie er en effektiv serie, der bekæmper fire områder: urenheder, olieret hud, tilstoppede porer og ujævn hud-overflade..
En serie på faktisk fire, der indeholder skønne konsistenser, skønne velduftende sager, der er effektive.
Vinopure består af et kompleks af drue-polyfenoler og økologiske æteriske olier. Der er også naturlig salicylsyre og økologisk rosenvand i serien. Alt sammen går ind og renser i dybden, reducerer produktionen af talg og balancere hudens olieindhold uden at udtørre.
Huden efterlades ren og med en frisk udstråling.

Til hvem?

Naturligvis til jer med kombineret hud, der er trætte af, at huden glinser inden I når ud til spejlet i entréen. Dem af jer, der kan tåle at bruge aromatiske produkter med æteriske olier. Dét er Caudalíe Vinopure.

Til typer som mig, der har perioder med en t-zone, der gerne vil skabe sig. Dvs, når hormonerne raser eller slikket har overfaldet mig, og har kastet sig ind i min krop…

SÅ sker det at min hud pludselig bliver fedtet i t-zonen, og så skal jeg både drikke en masse vand, lukke munden for sødt og bruge Caudalíe Vinopure – FOR DET VIRKER. Lynhurtigt får jeg genoprettet den rette balance i huden. Såååå det …

De af jer der følger mig på Instagram har allerede hørt om mit trick med Vinopure – især med toner og serum. 

Tippet hermed givet videre <3 

De 4:

Toner (200 kr)- serum (kr 350) og creme (300 kr) (og en vaskegelé, som jeg ikke har set i handlen??? – men den fik jeg tilsendt).

Husk at holde øje med tilbud – så kan der spares meget. Jeg køber altid Caudalíe i Magasin, når de har Goodiedays (så sparer jeg 20%).

I ved, at jeg er vild med serien, og også lige vil sige, at de skønne bodyshampoo’er, er værd at tjekke ud (fås i flere farver/varianter).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>