Det hun glemte af Liane Moriarty

det-hun-glemte_329375

Det hun glemte af Liane Moriarty

Denne her DET HUN GLEMTE er bedre end denne her. Liane Moriarty kan skrive. Ingen tvivl. Jeg er bare ikke en kernelæser. Jeg har ikke født børn. Jeg er ikke mor. Jeg bor ikke i en forstad. Jeg synes, at bøgerne (også denne her, som jeg dog ikke læser færdig – den fangede mig simpelthen ikke) henvender sig til andre  – end mig. DET HUN GLEMTE havde momenter, hvor jeg blev revet med, men det meste af tiden, var det som at være sammen med en gruppe kvinder, der har en fælles interesse, som jeg ikke er en del af. Jeg er sikker på, at hun fænger bredt og mange. En af mine hundevenner sluger alle hendes bøger råt. Smag og behag.

Jeg giver DET HUN GLEMTE tre stjerner.

HANDLING: Niogtyvårige Alice er lykkelig. Hun er dybt forelsket i sin mand og gravid med deres første barn. Alt er, som det skal være. Efter et uheldigt fald i fitnesscenteret ryger hun er tur på hospitalet, og da hun vågner der, er intet, som det skal være. Faktisk uendeligt langt fra,- NU ER Alice pludselig 39 år gammel. Hvedebrødsdagene er i den grad forbi, hun har tre børn og står overfor en skilsmisse.

Alice må langsomt stykke et årtis levet liv sammen på ny. Hun må finde ud af, hvorfor hendes søster ikke taler til hende længere, og hvordan hun er blevet til en superslank mortype med ekstra dyrt tøj på hylderne.
Og endeligt må hun finde frem til, om det, at miste hukommelsen, er forbandet eller velsignet, og om det er muligt at begynde helt forfra.”

Udgivet på Politikens Forlag  – kan bla købes HER

PS: Jeg tror, at jeg er for meget Paul Auster og for lidt Rosamunde Pilcher til at kunne blive kæmpefan af Liane M.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.