Huxley K-beauty

 

Reklame

Huxley fra Korea med kaktusfrøolie – til tør hud

I skal ikke bare læse noget om Clarins, Clinique og Matas. I skal også have viden om GODE SAGER, der ikke hedder dét, vi går og glor på i alle butiksvinduer, magasiner og på blogs. Mød Huxley. Google løs, hvis I har tør hud, og gerne vil have nogle produkter, der ikke koster det kridhvide ud af øjnene – og som er virkelig gode. De forhandles hos bla Zalando og & Other stories

Huxley er et K-beauty brand, der anvender kaktusfrøolie som hovedingrediens i alle deres produkter. Kaktusfrøolien er meget rig på antioxidanter og har en super fugtgivende effekt.

Jeg har prøvet to af produkterne, som jeg fik sendt til test, for laaaaang tid siden. Jeg har brugt begge produkter op, for lang tid siden, men jeg kom i tanke om dem, da jeg mødte en bekendt på gaden, der havde købt Huxley på min anbefaling og nu var blevet en knastør hud – helt kvit (UDEN AT BLIVE RUINERET). Så gik jeg på & Other Stories og købte ind… 
 
Huxley Oil light and more…
 
Det er en let ansigtsolie baseret på kaktusfrøolie, der er god til at holde på fugten uden at fedte. Olien absorberes hurtigt, beskytter samt forstærker huden. Olien er en perfekt blanding af kaktusfrøolie, jojobaolie og solsikkeolie. Den er drøj – og dufter simpelthen så skønt. Koster cirka kr 300

Huxley: Cream Anti-Gravity

Det er min favorit. Jeg var så glad for denne creme – til både morgen og aften-brug – især efterår og vinter. Årh min hud elskede den.

Huxley: Cream Anti-Gravity ansigtscreme er en superlækker ansigtscreme til tør hud,  der smelter ind i huden. Cremen er fyldt med antioxidanter og virker udglattende, nærende samt styrkende på hudens elasticitet. Prisen er så GOD – kr 275 for 50 ml. 

Begge produkter er mildt parfumerede – og jeg er vild med duftene.

Dette for blot at dele med jer, at det ikke behøves hedde noget, vi ser i Matas-katalogerne. HUXLEY er et fedt brand, og har I tør hud, der har lyst til nyt, så tøv endelig ikke…

Knus fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.