Hvad gør dig glad?

image

FEM TING, DER GØR MIG GLAD

Hvad gør mig glad?*** Øhm, der er da mange ting og meget.

“Jamen, prøv at lave en liste bare med bare fem ting, hvor du virkelig er glad indeni?”.

  1. Når jeg gør nogen glade. Når jeg giver lidt af mig selv/min tid, og nogen tager imod og bliver glade.
  2. Når Fjolle pisker rundt og leger med en anden hund, og han giver slip, og bare viser verden hvor kær en sjæl han er, hvor legesyg han er (bag det introverte ydre)…
  3. Når en læser af bloggen bruger tiden på at skrive til mig og deler sine erfaringer og eventuelle problemstillinger, som hun/han mener, jeg kan have et svar på inde i min hjerne.
  4. Når jeg får en krammer af et barn (som eksempelvis i dag af mit gudbarn Niels, der bor i Madrid, og lige er på sommerferie i Dk), og krammet ikke vil stoppe og bare fylder tiden og rummet med hjerter og kærlighed.
  5. Når jeg kan være mig selv 100% uden forbehold, uden forudindtagethed og uden filter (det har jeg også været Idag sammen med Kit). Dér er jeg aller gladest, og heldigvis er det, det meste af min vågne tid…

Så er der jo hvalpe. De får mig helt op i glædesbarometrets max point-zone…

Hvad gør dig aller mest glad? Har du tænkt over det? Prøv at skrive ugens fem glædes-højdepunkter ned. Når du ser det på skrift, kan det være, du mærker flere bobler indeni, ligesom jeg lige har følt, da jeg skrev dette…

***Jeg fik spørgsmålet af en hundeven, da vi stod en dag bare og sludrede. Han sagde; “At møde dig og Fjolle gør mig altid så glad. Du har sådan en god energi. Men hvad gør egentlig dig glad?”…

GLAD FOR LIVET

Skærmbillede 2016-08-12 kl. 21.43.17

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.