Hvem vil du ligne?

Hvem vil du ligne?

Jeg tænker bare højt…

Jeg har lige brug for at komme af med dette …

Hvem vil du ligne? Vil du ligne Kim Kardashian? En af hendes søstre? En blogger herhjemme? Medina? En youtuber? Tessa? Sofie Linde? Gå i flotte kjoler med smukke blomster på? Gå i smækbukser og stribede bluser i rødt og hvidt – og ligne Lillebror fra Ingrid og Lillebror? Er du til denim og en cowboyhat? SÅ GØR DET. Gå med det du vil. Vær den du vil være… 

Hvorfor egentlig ikke bare gøre det, gøre det der gør DIG glad?

Hvorfor ikke bare ligne dig selv? – være DIG SELV. Være den du er. Den DU er. Gå med dét du kan lide…

Jeg hepper på, at du vælger DIG SELV – og er dig selv… 

BLOG

 • I starten var en blog mening mands mening
 • Idag er det big business at være blogger – for nogle 
 • En blog var en dagbog online 
 • Idag er det meget anderledes
 • Det er ok. MIN BLOG ER LIGESOM, JEG VIL HAVE DET. Hvis I kigger med her, så kan I lide det. Det gør mig glad. 
 • TAK FORDI I ER HER PÅ MIN BLOG <3

Tanker

Jeg elsker, at jeg må komme med sporadiske tanker herinde – overfor jer. Det betyder så meget for mig. Jeg går for tiden og skumler med lidt rodede tanker om AT VÆRE DEN MAN ER. Jeg er uforstående overfor de manges mange meninger om andres tøjstil, kropsstørrelse, køn, sexualitet etc…

Sådan er jeg ikke opdraget. Jeg er ikke opdraget til at se på det “ydre” – jeg er opdraget til at gode gerninger – søde handlinger og kærlige samt ærlige bedrifter intet har med UDSEENDE at gøre – og det jeg lige har nævnt – ER DET VIGTIGSTE FOR MIG…

Er det modstridende, når du er skønhedsblogger Ib?

NÆ – for jeg har ALDRIG nogensinde lagt skjul på, at skønhed for mig er DET INDRE – MEN at vi bliver smukkere at se på, hvis vi er VELPLEJEDE, og gør det bedste for vores største organ; huden. For mig er det uomtvisteligt. Hudens DNA, hudens tilstand, hudens historie – for mig er alle tre temaer vigtige.

Jeg elsker skønhedspleje – og jeg holder af at være blogger. Det giver mig meget. Jeg kan, som nu, komme ud med nogle tanker og følelser – og hvis I har INPUT til mine ord, så skriv i kommentarfeltet. Tak fordi I er her.

Ibbe

PS: Jeg elsker blomsterkjoler, og jeg går bare helst ikke i dem, når jeg går tur med Fjolle tihi. Jeg er god til at ligne mig selv. YES – en hundemor, der elsker regnvejr

13 Comments
 1. Du er fandme også dejlig som du er. Vil også allerhelst bare være mig selv med lidt makeup på. Så er den s… slået. Hav en dejlig tur til Jylland

 2. Jeg er mig selv😉nogen dage med fuld makeup og tøj på jeg føler mig lækker i. Andre dage ja så er det uden makeup og i hjemmetøj med håret i elastik. Det fungere for mig.
  Knus Tine

 3. Kære Ibbe. Vi tænker meget ens omkring hudpleje, Og skønhed… Hverdags pleje og naturlig skønhed holder jeg mest af. Selv om jeg ogsåelsker luksus og fuld gala makeup. Heck, jeg er faktisk til Det hele. 😅😅Jeg er hudterapeuten i gummistøvler der elsker at gå i Mudder pytter, men ikke glemmermin røde læbestift. 😂😂Folk skal have lov til at være dem de er of Gå klædt som de har lyst til.
  Og jeg er vild med de to kjoler. 👍🏼👍🏼👍🏼 🤩🤩🤩😍😍 for jeg elsker også blomsterkjoler. 🌺🌻🌼💃🌸🌷🌺🌻🌼💃🌸🌹🥂🍾🥰

  Rigtig god weekend til jer.

  Knuser her fra
  Vibe I Rom 🥰🥰🦋👒🦄

 4. Jeg er nu meget tilfreds med at ligne mig selv 🙂 Men jeg er dælme glad for min tatoverede eyeliner og min farvede serumlange øjenvipper 🙂

  Øjenbrynene får også en omgang på et tidspunkt, for hvor er det dejligt at vågne og se relativt godt ud 🙂

  Du ikke bare ligner dig selv – du er dig selv <3 Skønne, dejlige og hjertevarme veninde <3

 5. Du ser smuk ud, velplejet og smuk 🙂
  God blog, naturlige dig – ja tak 🙂
  Jeg er også bare mig selv, jeg er sgu min egen og sætter min hat som jeg vil 🙂
  Et godt efterår ønskes herfra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.