Hvepsestik

Reklame

Hvepsestik

Line Vester Larsen er debutant, Hun har skrevet sin første krimi – og hvilken en. Den er forfriskende, sprød og ny. Den har de elementer, os der elsker krimi kan lide, og så er hun modig. Hun tør nemlig skrive, de der tørre betragtninger i livet, som alle tænker, men få siger højt…

“da de susede afsted i midterbanen langs Nørre Søgade og passerede Peblinge Sø, hvor de LATTERLIGE svanecykler drev rundt på søen til HÅN FOR DE KONGELIGE DYR”

“Vi er klar til at tage hjernen ud” bekendtgjorde xxx noget tid efter og var igang med at trække en støvsugerlignende maskine frem med en påmonteret rundsav”

MOD … Modigt – lækkert at læse for os, der elsker krimier…

OM

Den 12. marts 2020 udkommer debutant Line Vester Larsen med sin krimi, Hvepsestik, på Forlaget Brændpunkt. Hvepsestik udfolder sig i København og på Frederiksberg (UHHH I loved it)… Bogen indeholder klassiske krimielementer og et forfriskende blik på bla sugardating.  

Line Vester Larsen dykker nemlig i sin krimidebut ned i fænomenet sugardating.

Scenen er klar, se det for jer; et drab i Frederiksberg Have på en ung kvindelig studerende. Det var så syret fedt og frækt at læse om, fordi jeg kommer der så tit. Bogen har i hvert fald fået mig til at kigge mig over skulderen, når Fjolle og jeg slentrer rundt deroppe !!!

Krimien har herlige hovedpersoner, og jeg håber virkelig bogen bliver taget så godt imod derude, at vi kan se frem til flere bøger i en serien om Britt og Oliver… I Hvepsestik kommer vi rundt i hele København, hvor vi kommer helt ind under huden på mistænkte i nervepirrende afhøringer. Vi hører om drabsmetoder, jeg ærligt ikke troede var mulige (men det er de!).
Line Vester Larsen udtaler selv: ”På den kriminaltekniske del fik jeg stor hjælp fra nogle af branchen mest erfarne kræfter inden for kriminalefterforskning og obduktion. Det var vigtigt for mig, at de tekniske detaljer var i overensstemmelse med virkeligheden.” 

Bogen gik under huden på mig, og det summede (bogstaveligt!), da jeg læste den. Jeg håber, håber og ønsker mig en SERIE af Line Vester Larsen om de skønne personligheder, som jeg kom til at holde meget af igennem bogen.

Forlagschef hos Forlaget Brændpunkt udtaler om Hvepsestik. ”På Brændpunkt udgiver vi kun kriminalromaner, hvis vi mener, de har noget på hjerte udover at være spændende. Det har Line Vester Larsen i Hvepsestik.”

Som sagt findes den i butikkerne fra den 12.marts. Go get it venner, jeg lover jer at hvepsestik bider og bringer jeres puls i vejret.

Tillykke Line Vester Larsen. DU HAR GJORT DET.

Fem flotte stjerner fra mig *****

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.