Hvilke Pukka’ ka’ du bedst li’?

Hvilke Pukka ka’ du bedst li’?

Jeg har smagt ALLE Pukka’theer. Jeg har købt hver og en selv. Jeg køber dem altid, når der er tre for en 🐶 (100 kroner). Der er kun een af dem, jeg simpelthen ikke kan drikke. Alle de andre elsker jeg.

Lige nu, hvor sclerosen viser tænder, drikker jeg tre kopper Turmeric Gold om dagen og to Revitalise. Når jeg rejser har jeg altid Pukka tebreve med. På rejser har jeg brug for LOVE, PURE og RELAX. Når jeg har tøser til hygge, og vi er på tevognen kører vi enten Mint REFRESH eller Rooibos Honeybush (en af mine favoritter). 

Hvilken Pukka ka’ du bedst li’?

Jeg er også storforbruger af Pukkas kosttilskud. I ved, at jeg tager Turmeric hver dag – for den store antiinflammatoriske effekt (smertelindrende også). Derud over får jeg også After Dinner (styrker fordøjelsen, tarme) samt aloe vera juice.

Hvorfor Pukka?

  •  Økologiske urter ( se her )
  • Fairtrade
  • Alle produkter er vegetariske
  • Kapslerne er lavet af vegetarisk cellulose (lavet af fyrretræer fra bæredygtige skove) og er garanteret GMO-fri. Hver kapsel indeholder rene pulveriserede urter, samt siliciumdioxid, når urteformlen kræver et flydende hjælpemiddel. Der bruges ingen bindemidler.

Inspiration

Denne blogpost som inspiration til mere te i hverdagene – GOD te. Håber I har lyst til at skrive jeres favoritter til mig, så også jeg kan blive inspireret – af jer. Tak venner.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.